Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Až za hrob
V tajném výzkumném zařízení dojde k požáru, při kterém zahyne devadesát dva zaměstnanců. Kam se poděl ten třiadevadesátý? Proč se chová tak, jak se chová, a co má za lubem? Je jednoduše zlý a zvrácený, nebo se na něm podepsaly tajné experimenty? Autor vás vtáhne do světa, v němž nemůžete věřit ani svým nejbližším.
Objev, který fascinuje dodnes
Tutanchamon, jedno z nejzvučnějších jmen lidské historie. Co opravdu víme o egyptském vládci, jehož proslavil zejména nález netknuté hrobky a sarkofágu, ve kterém byl s velkou pompou tehdejší doby pochován?
Čarovný výlet do světa snů
Kouzelně pohádkový příběh Nikolas a tajemství Snozemě herečky a spisovatelky Marty Dancingerové vypráví o samotářském chlapci, který touží po velkém dobrodružství.
DOčteNO- Osudné svědectví
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová se po pár letech vrací k románové tvorbě s tematikou rodinného dramatu.
Recenze: Snoubenky smrti
Autor Jean Christophe Grangé nám představuje novou temnou detektivku „Snoubenky smrti“ z prostředí Berlína z období krátce před vypuknutím druhé světové války.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!