Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Až uvidíš moře – kde je vlastně domov?
V roce 1948 přišly do Československa tisíce řeckých uprchlíků. Z jejich krásné země je vyhnala občanská válka. Museli se naučit žít v cizí zemi podle cizích zvyků. Mezi nimi byla i jedna desetiletá holčička, o které tak trochu je tento příběh.
Soutěž o 2 výtisky knihy Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih
Matthew Perry alias Chandler Bing z mezinárodně úspěšného seriálu Přátelé nás ve svém otevřeném, vtipném, nesmlouvavě upřímném a mnohé odhalujícím životopise zavede nejen do zákulisí natáčení legendárního sitcomu, ale i vlastního boje se závislostí. Biografii Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih získají 2 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Na hraně
Hagen je malé ospalé městečko. Všichni se tu znají a domnívají se, že o svých sousedech ví naprosto všechno. Městem otřese chladnokrevná vražda manželského páru, ale to není nic v porovnání s tím, co bude následovat. Vyšetřovatelka Kylie Milliardová si není jistá, jestli by nebylo lepší nepátrat po pravdě.
TOP 15 deskovek roku 2022
Deskové hry jsou oblíbenou kratochvílí napříč věkovými kategoriemi. Které u našich zákazníků v tomto roce zvítězily?
Recenze: Pojď se mnou
Aaron a Allison mají manželství jako z pohádky. Jednoho dne je však Allison zabita při střelbě v nákupním centru. Když Aaron prochází manželčiny věci, narazí na zvláštní účtenku. Zdá se, že Allison před ním něco skrývala. Něco, kvůli čemu umírají lidé.
Zlatá klec – vyměnila vězeňská ranhojička jen jednu klec za druhou?
Přežila. To je to nejdůležitější, to je to, k čemu se celou dobu upínala a pro co deset let přežívala v děsivém vězení. Ale opravdu se vězení navždy zbavila, nebo jen získala Zlatou klec?
Recenze: Kubíkova dobrodružství na Dinoostrově
Nastupovat, vyplouváme! Kam? Přece na Dinoostrov, místo, kde se zastavil čas a my můžeme pozorovat pravěké velikány na vlastní oči.
Jak si dopřát komfort a pohodlí během čtení
Není nadto uvelebit se s knihou na místě, které nám poskytuje maximální pohodlí. Jedině tak si čtení můžete užít naplno a hltat stránku za stránkou plnými doušky. Máme pro vás tipy, jak si udělat komfort v posteli a začíst se do prvních řádků.
Pád do tmy – myslíš, že je tvoje dítě v bezpečí?
Děvčátko otevře oči a snaží se z posledních sil zavolat tátu, aby ji přišel na pomoc. Ale už je příliš pozdě a její hlas nikdo neslyší…
Recenze: Sedmihlas
Román Sedmihlas spisovatelky Rebeccy Kauffmanové podává čtenáři nezvyklý pohled na život jedné rodiny v americké Virginii, kde každý ze sedmi sourozenců musí čelit kruté realitě – smrti matky. Milované? Nenáviděné? To je na každém z nich. Někteří si ji pamatují veselou, někteří už jen jako malátnou loutku závislou na prášcích. Není divu, že ti nejmladší o její lásce pochybovali.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!