RSS
archiv revue
Tipy na diáře a kalendáře na rok 2023
Rok 2022 se chýlí ke konci a vy ještě nemáte kalendář a diář na příští rok? Neváhejte a kupte si svůj oblíbený co nejdříve, skladové zásoby se tenčí a některé kalendáře a diáře už mohou být brzy vyprodané. Mrkněte na naše tipy.
Knižní novinky pro děti a mládež – prosinec 2022
Poslední knižní novinky pro děti a mládež v tomto roce míří na pulty knihkupectví. Některé se určitě dostanou pod vánoční stromeček.
Recenze: Už zase vyšlo slunce
I pro mne na chvíli s vydáním této knihy „zase vyšlo slunce“ – obrazně řečeno. Každé vydání sbírky mého oblíbeného autora je malým svátkem, kdy se měsíce a týdny těším, než si knihu zařadím do své knihovny k ostatním Krchovského kouskům. Je to dáno i tím, že knihy publikuje vždy po několika letech.
Recenze: Emilka
Hned ze začátku čtení románu s názvem „Emilka“ české autorky Ivany Fajnorové, mi nedala jinak než se zamyslet nad jeho podtitulem, který zní: „Život lidem nakládá, kolik unesou“. Je pravdou, že za dob našich babiček a prababiček byla chudoba, strádání, propuknutí nejrůznějších nemocí, v dnešní době již lehce léčitelných, a v neposední řadě smrt, běžnou součástí životů naších předků. I dnes si každý si procházíme vlastními těžkostmi.
Žebříček TOP knih za listopad 2022
Jak si vedou produkty v listopadovém žebříčku?
Recenze: Vše sváteční
Předháníte se, kdo z Vás bude mít více druhů vánočního cukroví, a kdo bude mít lepší vaječný likér? Staňte se letos hvězdou a napečte podle vyhlášené cukrářky Ivety Fabešové.
DOčteNO- Zimní pohádky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Lahůdky v krmítku
Tato příručka může přinést skvělé náměty nejen pro homemade nadšence a domácí kutily, ale může vnést spousty inspirace do výtvarných kroužků nebo různých rukodělně zaměřených workshopů.
Recenze: Nestoudná zvědavost
Beatrice je šestadvacetiletá stará panna a z pohledu tehdejší doby je tím pádem naprosto odepsaná. Vypadá průměrně, věno má spíše skromné, a navíc je neuvěřitelně drzá. Jestli někým opovrhuje, je to atraktivní vévoda z Kesgravu. Jenomže co dělat, když se společně ocitnou na místě činu?
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - PROSINEC 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!