RSS
archiv revue
Naši recenzenti doporučují
Občas pro vás vybereme několik recenzí z našeho blogu, které stojí za přečtení. Možná si po přečtení některé z nich řeknete, že přesně takovou knihu si chcete koupit.
Soutěž o 2 výtisky knihy Poutník před branami moudrosti
Pojďte si zasoutěžit o knihu uznávaného irského spisovatele, který je autorem románů pro dospělé i pro mládež, jimiž se proslavil nejvíce. Nejslavnějším z nich je román Chlapec v pruhovaném pyžamu. Vy můžete vyhrát jeho novinku - román Poutník před branami moudrosti. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knihomolské ponožky + 100 KNIHCENTŮ navíc
Pomalu začíná podzim a venkovní teplota klesá, už by to chtělo něco teplejšího na sebe. Co takhle začít u našich stylových ponožek?
Recenze: Rajčatová žába a modrý drak
Vypravme se do fascinujícího světa zvířat, který hýří všemi možnými barvami!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou knihy, hračky, poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
DOčteNO - 365 dní
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Knižní novinky pro děti a mládež - září 2021
Dětem začala škola a s ní v literatuře i povinná četba. Ta ovšem vždy nebývá tím, co by děti s chutí četly. Chce to knihu podle jejich gusta. Mrkněte na zářijové novinky, určitě je z čeho vybírat!
Recenze: Obilovinová kuchařka
Obiloviny jsou prvkem, na který se v naší většinové společnosti trochu zapomíná, respektive na jejich zdravé využití. Přitom jsou to suroviny, jež jsou dostupné a nenáročné na pěstování.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Kdoule
Hra KNIHOLOVEní nakladatelství Bookmedia pokračuje! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Manlio Castagna: „Nepřestává mě fascinovat to, co se skrývá ve stínech.”
Manlio Castagna je italský režisér, scénárista a výkonný ředitel filmového festivalu Giffoni. Petrademone je jeho debutem v žánru fikce pro mládež a zároveň prvním dílem fantasy série, ve kterém se odráží jeho scenáristické zkušenosti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!