Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Zářijové DESKOHRÁTKY
Koncem každého měsíce pro vás připravujeme rubriku DESKOHRÁTKY, v níž si představíme novinky ze světa her. Co vyšlo v poprázdninovém měsíci?
Tipy na diáře a kalendáře na rok 2022
Je nejvyšší čas pořídit si diáře a kalendáře na příští rok. Z nepřeberného množství jsme vybrali pár takových, které patří každý rok k nejoblíbenějším.
Recenze: Jednorožec
Některé knihy mají takovou obálku, že je nedokážete přehlédnout. Bezpochyby k nim patří také Jednorožec od Davida Laudy.
Recenze: Pravěcí vládci Evropy
Patříte-li mezi dinosauří nadšence, pak vám doporučuji publikaci, v níž se autor zaměřuje na pravěké živočichy obývající lokality našeho kontinentu.
Pavla Jazairiová: Navzdory rostoucí životní úrovni žije 86 milionů Indů v extrémní bídě
Zájem Pavly Jazairiové o novinářskou práci a zároveň o takzvaný třetí svět trvá od chvíle, kdy v Československém rozhlase roku 1965 nastoupila do vysílání pro Afriku. Tentokrát se s její novou knihou podíváme do Indie, kterou navštívila mnohokrát a téměř celou ji procestovala.
Komiks Zaklínač: Blednoucí vzpomínky
Geralt z Rivie, slavný zaklínač v komiksové podobě chytne snad každého. Grafický román dává příběhům úplně jiný rozměr.
Recenze: Nevíš dne, nevíš hodiny
V loňském roce vyšla v nakladatelství Slovart další kniha oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána. Tentokrát se jedná o titul Nevíš dne, nevíš hodiny, který je 29. v sérii Naše Město.
Recenze: Zápisník abstinentky
V dnešní době, která „svědčí“ o celé řádce civilizačních chorob a závislostí, se jako zjevení občas najde kniha, která se s některou z takových věcí vyrovnává. Michaela Duffková se dosti prezentovala svou prvotinou Zápisník alkoholičky. V něm líčí svou cestu k závislosti, rozkladu vztahů a svých pokusů se z celé záležitosti vymanit.
Zářijové tipy PANÍ BABKY
Také tento měsíc vám přinášíme pár tipů z kategorie KNIHY ZA BABKU.
Silnice č. 9 se vine dalším odloženým případem ze Švédska
Nechte se unášet atmosférou jižního pobřeží Skandinávie! Právě v tomto lákavě ponurém prostředí nedaleko majáku došlo na Velký pátek k zavraždění kontroverzní malířky. Když si kriminalisté místo činu pořádně prohlédnou, zaujme je zvláštní spojitost s jiným, 15 let starým případem…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!