RSS
archiv revue
Lisa Reganová: Největší a nejlepší podporu dostávám od svých čtenářů
Lisa Reganová si celosvětovou pozornost získala již prvním dílem z detektivní série s vyšetřovatelkou Josie Quinnovou s názvem Mizející dívky. V něm se její hlavní hrdinka musela vypořádat se sériovým vrahem a únoscem, který v okolí řádil celá léta. Poté Josii a její tým čekal případ Dívky beze jména a nyní jí Lisa Reganová připravila další náročnou výzvu v podobě Matčina hrobu. Přečtěte si rozhovor s bestsellerovou autorkou nejen o Josii Quinnové, ale i o psaní a inspiraci.
U encyklopedií padají ceny dolů!
Po celý listopad a prosinec jsme pro vás snížili ceny u dvou úžasných populárně-naučných knih pro děti a mládež – Časopedie a Velké obrazové přírodopedie.
Vydejte se na magickou stáž s knihou Amari a Noční bratři
Amari je jméno dívky, které si na dlouho zapamatujete. Má totiž kuráž, srdce bojovnice a jednoduše si vás získá. Společně s ní přichází úplně nová dětská fantasy série o kouzelném dobrodružství. Zavede vás do světa plného nadpřirozených bytostí, o jakém jste vůbec neměli tušení.
Recenze: Cirkus svobody
Další ze série válečných románů, se kterými se v posledních letech roztrhl pytel, za což jsem však osobně velmi ráda, protože mě toto téma fascinuje již od školních let.
Vánoční tipy na deskovky
Společenská hra, u které může zasednout celá rodina či parta přátel, by pod stromečkem neměla chybět. Pojďme se podívat na ty, které měly u nakupujících obzvlášť úspěch anebo jsou čerstvě v prodeji.
2 + 1 zdarma na kontrastní leporela
Celý listopad máme pro Vás připravené zajímavé akce. Začněte už teď nakupovat vánoční dárky.
Životní styl ohleduplný ke zvířatům, přírodě a lidem
Je pro vás svět veganů záhadou? Co je vede k tomu většinovou společností nepochopitelnému kroku vzdát se masa, mléčných výrobků, medu a vajec? Pojďme si to dnes, při příležitosti Mezinárodního dne veganství, poodkrýt.
Nakupte dárky na KNIHCENTRUM.CZ a vyhrajte
Nakupte včas a v pohodě vánoční dárky. A ještě k tomu vyhrajte jeden z 10 nabitých balíčků.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!