Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Prokletí rodu Usherů
Nejspíš znáte povídku Zánik domu Usherů od Edgara Allana Poea. V něm umírá Roderick Usher i jeho sestra Madeline. Co když ale ti dva měli ještě jednoho sourozence? Sourozence, který v sobě má rodové prokletí. Sourozence, který k sobě přitahuje zlo?
Recenze: Batman - Svět
Máme tady velkolepou přehlídku krátkých povídek o Batmanovi v podání scenáristů a kreslířů ze čtrnácti zemí světa.
Knižní novinky - listopad 2021
V listopadu už začínají úplně všichni myslet na Vánoce a to znamená, že jsme vybrali to nejlepší, co tento měsíc vychází. Pojďme na to!
Přijede letos svatý Martin na bílém koni?
Svátek svatého Martina patří k oblíbenějším církevním svátkům. Někteří z nás ho spojují s příjezdem Martina na bílém koni, ochutnávkou mladého vína a skvěle upečenou husou.
Recenze: Klíč
„Musíme najít klíč, kterým odemkneme, co se tady nahoře děje. Klíč k vaší svobodě se nenachází na svazku hlavní sestry. Je tady, ve vaší hlavě. Prosím, dovolte mi, abych vám pomohl."
Proč právě Matla?
Na světě je tolik různých kuchařek i receptů, ale pořád jsem chtěla tu, kterou napsal Roman Staša. Proč?
Soutěž o 3 výtisky knihy Vánoční Tradinář
Nalaďte se na vánoční atmosféru a pojďte společně hledat pozapomenutý smysl Vánoc, plných tradic a pospolitosti. Zkuste své štěstí v soutěži o Vánoční Tradinář, který čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Mé lži
Maggie je těhotná a pracuje jako policejní vyšetřovatelka v malém městečku. Před dvaceti lety zde za tragických okolností zemřela její nejlepší kamarádka a nyní se objevily důkazy, které mohou pomoci nalézt jejího vraha. Maggie chce zjistit, co se stalo, ale sama se ocitne v nebezpečí.
DOčteNO - Tři sestry
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Narodili se, aby přežili – touha po životě dovede zázraky
Ponižování, těžká dřina, nelidské podmínky koncentračního tábora. Všude atmosféra všudypřítomného strachu a smrti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.