RSS
archiv revue
Recenze: Chuligán
Podívat se do nitra fotbalových fanoušků, pro které je všechno zmlátit protivníky, umožní kniha Chuligán Philippa Winklera. Ta vyšla v roce 2017 v nakladatelství HOST, a kromě češtiny byla z němčiny přeložena například do angličtiny, holandštiny, dánštiny, francouzštiny nebo španělštiny.
Petr Voldán: „Možná přišel čas pokusit se oslovit kromě posluchačů i čtenáře.“
„Koho jsem potkal, co jsem viděl, leccos i zkusil a mnohé zažil...“ Tak charakterizuje Petr Voldán knihu, ve které vás vyzývá – pojďte si povídat. V řádcích se zrcadlí šestadvacetiletá zkušenost s rozhlasovým mikrofonem, okouzlení zvukem a provokativní nutkání objevovat zajímavosti jak doma, tak ve světě.
Hurá zpátky do pohádky!
Najdi pohádkové slevy.
Recenze: Pivní putování
Pod značkou Edice ČT vyšla další kniha navázaná na televizní pořad. Po titulech jako jsou Toulavé kamery nebo Co naše babičky uměly a my jsme zapomněli je tady Pivní putování, kterým na obrazovkách provází Zdeněk Susa a Matěj Ruppert. Kniha je pak dílem jen prvního z nich.
Rozhovor s Ivou Procházkovou
Kniha spisovatelky a scenáristky Ivy Procházkové Tanec trosečníků vyšla poprvé už v roce 2006 a získala několik ocenění. Nyní ji znova vydává nakladatelství Práh.
Vyberte si knihu zdarma k nákupu učebnic
Knihkupectví KNIHCENTRUM.cz své zákazníky rádo hýčká. Čím vás obdarujeme teď?
Kreativita hýbe světem
Pokud vás v minulosti zaujala skvělá biografie Leonardo da Vinci z nakladatelství Práh, můžete se těšit na další životopisně-publicistický počin. Právě vychází kniha Vůdcové, myslitelé, hrdinové a pojednává o hledání tvůrčí geniality.
Děti, které se staly slavnými
Každý má ve svém životě nějaké poslání a schopnost být v něčem výjimečný, záleží ale pouze na něm, jestli umí svoje schopnosti využít k tomu, aby obohatil svět kolem sebe. Dokázat velké věci znamená být hlavně vytrvalý a nenechat se odradit překážkami. Přečtěte si skutečné příběhy lidí, jejichž dětství bylo obyčejné, ale později se vypracovali mezi ty nejlepší ve svém oboru.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!