Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu
Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry,
Recenze: Šachy - škola hry pro děti
Rodiče, zpozorněte – vyšla kniha, která pohádkovou formou naučí vaše děti hrát šachy!
Zpátky do školy s knihou zdarma
KNIHCENTRUM.cz Praha potěší děti encyklopedií plnou fotografií. 🦒🐒🦓🐎
Peter Swanson: „Chtěl jsem vyprávět příběh o někom, kdo trpí bipolární poruchou.“
Než ho poznala je fascinující psychologický thriller o velmi zvláštním přátelství dvou sousedů, který vydává nakladatelství BOOKMEDIA.
Recenze: Štvanice
V únoru vyšel pod hlavičkou nakladatelství Jota závěrečný díl trilogie britského dobrodruha Beara Gryllse o vojákovi Willu Jaegerovi. Po Letu duchů a Hořících andělech nás čeká neméně napínavá Štvanice.
Amaryllis Fox: „To, co čteme v mládí, nás formuje mnohem víc než cokoli jiného.“
Amaryllis Fox ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v nejelitnější tajné operační jednotce CIA, o osmi letech pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů v šestnácti zemích, o manželství i narození první dcery během doby, kdy stále pracovala v utajení
Recenze: Malé pikantní vraždy
Nakladatelství HOST vydává u nás díla oblíbeného dánského spisovatele Jussiho Adlera Olsena a není tak divu, že vydalo i Malé pikantní vraždy. Autor proslul hlavně sérií o Oddělení Q, která by měla mít 10 dílů a poslední z nich nese název Oběť 2117.
Soutěž o 3 výtisky knihy Modrý zázrak
Proč moře v noci světélkuje, ryby v něm zpívají a nás nekonečně fascinuje? To se dozvíte v knize Modrý zázrak, o kterou si můžete zasoutěžit. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Pekelný plášť + 100 KNIHCENTŮ navíc
Odvážná cesta plná nebezpečí, magie a nečekaných dobrodružství.
Proč kočky šplhají po záclonách?
Už jste někdy přemýšleli o tom, proč kočky tak rády šplhají po výškách? Nebo proč škrábají po nábytku? Jestli mají skutečně devět životů? A nosí černé kočky smůlu? Proč se to o nich vlastně tvrdí? V téhle knížce najdete odpovědi na všechny myslitelné všetečné otázky týkající se našich kočičích společníků.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.