RSS
archiv revue
Tipy na diáře a kalendáře na rok 2021
Je nejvyšší čas pořídit si diáře a kalendáře na příští rok. Tak neváhejte a vyberte si z naší nabídky, dokud máme ještě zásoby.
Hurá zpátky do pohádky!
Najdi pohádkové slevy.
Recenze: Muzeum nesplněných slibů
Sliby dáváme i dostáváme. Společné mají to, že by se měly plnit. Když to tak není, zůstává po nich často jen pachuť hořkosti a smutku. A někdy také letitá nejistota. Proč dotyčný daný slib nesplnil?
Recenze: Oprávněná vražda
Také jste propadli kriminálním románům a po večerech sledujete české vyšetřovatele z různých oddělení, kteří pátrají po brutálních vrazích? Stanislav Češka beletristicky zpracovává skutečné případy a jeho hlavní hrdina, plukovník Jaroslav Motl, je šéfem brněnské mordparty. V nejnovějším případu bude pátrat po movitém majiteli autodílny.
Naučné čtení o zvířátkách pro nejmenší + 100 KNIHCENTŮ navíc
Nahlédněte zblízka do světa ježků, mravenců a včelek.
Recenze: Černobyl
Po knize Černobyl – historie jaderné katastrofy jsem sáhla okamžitě a zcela automaticky. Ačkoliv jsem si ji pořídila ihned po jejím vydání, ke čtení jsem se dostala až nyní. Věděla jsem, že nepůjde zrovna o lehké čtení.
Soutěž o 2x CD Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu
Zkuste své štěstí v soutěži o audio verzi bestselleru Davida Michieho Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu. CD čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Pod jabloní
V městečku nedaleko Prahy došlo k bizarní vraždě. Opilému muži spícímu pod jabloní někdo zatloukl do ucha hřebík. O případ se zajímá kriminálka i bývalý policista Viktor Eret. Během vyšetřování vyjde najevo řada nových skutečností a brzy je jasné, že důvod k vraždě mělo hned několik lidí.
Knižní novinky pro děti a mládež - září 2020
V září dostali jistě školáci zadanou povinnou četbu, ale není nad knihu, kterou si člověk vybere sám. Máme několik tipů na zářijové knižní novinky pro děti a mládež.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!