Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Radim Kopáč: „Horor je dobrou průpravou pro každodenní realitu.“
V nakladatelství Slovart právě vyšla objemná antologie českého hororu. Skoro pět set stránek. Víc než sto dvacet textů. A jako bonus ilustrace Františka Štorma. Knihu nazvanou Příšerná hostina sestavil editor a kritik Radim Kopáč.
Arnošt Vašíček: „Při pročítání valtických pověstí jsem narazil na pár skutečně vzrušujících informací.“
Jméno Arnošt Vašíček znají čtenáři především ve spojení s tajemnem a záhadami. Nejinak je tomu i nyní, kdy nám český spisovatel, scenárista a cestovatel prozradil více o svém novém thrilleru Zloděj tváří.
Knižní vinobraní se slevami a knihou ZDARMA
Začněte nalévat radost do své knihovny, protože knižní vinobraní je tady a přináší s sebou vůni stránek, které čekají, a chutné slevy, které si zasloužíte! A jako dezert vám přinášíme knihu ZDARMA.
Recenze: Amari a Velká hra
Amari Petersová je zpátky a ani tentokrát to nebude mít vůbec jednoduché. Přestože se jí podařilo loni v létě porazit Dylana Van Helsinga a prakticky zachránit celý svět, bylo by vážně naivní si myslet, že tentokrát proběhne její stáž na Úřadu pro nadpřirozené záležitosti bez jediného zaškobrtnutí.
Soutěž o Fakt velké omalovánky
Chcete udělat radost dětem? Zkuste své štěstí v soutěži o Fakt velké omalovánky, které překvapí a ohromí svou velikostí. Omalovánek máme celkem 6, každý výherce získá jednu z nich.
Prémiový obsah
číst více
82. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Knižní novinky – září 2023
Prázdniny jsou za námi a pomalu se blíží období, kdy už začínáme nakupovat dárky na Vánoce. Mrkněte na zářijové novinky, určitě je z čeho vybírat.
Tipy na diáře a kalendáře 2024
Kdo dřív přijde, ten dřív uloví kalendář nebo diář na následující rok. Opakuje se to pravidelně, některé oblíbené jsou holt už někdy v říjnu nebo v listopadu vyprodané. Neváhejte a kupte si svůj diář a kalendář včas!
Recenze: My všichni neřádi
My všichni neřádi jsou počin spisovatelského dua Amandy Foodyové a C. L. Hermanové. Jedná se o první dílo, které u nás autorkám vyšlo a vytřelo čtenářkám zrak. Dilogii All of Us Villains vydává nakladatelství Host a již v 8. 9. tohoto roku by měl vyjít závěrečný román.
Radka Svatošová a její Domácí soběstačnost
Jejím bylinářským mentorem a kamarádem je litovelský znalec Vláďa Vytásek. Životní inspirací jsou jí děti, manžel a lidé, s nimiž se potkává v rámci svých kurzů. Její pojetí domácí soběstačnosti je u nás jedinečné.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!