Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Cestopis k nákupu ZDARMA
Prodlužte si léto a získejte ZDARMA cestopis v hodnotě 399 Kč k vašemu nákupu. Vydáte se tak na dobrodružství s každým pootočeným listem!
Získej superschopnost a limitovanou záložku
Voláme všechny fandy fantasy! Máme pro vás limitovanou záložku ZDARMA.
Koncert Rádia Blaník
V sobotu 23. září 2023 se v Ostravě můžete těšit na koncert Rádia Blaník. Akce se koná od 15 hodin v Dolních Vítkovicích.
Simona Votyová: „Kromě znásilnění a komplikovaných rodinných vztahů okrajově zpracováváme i transgenderové téma.“
Spisovatelka Simona Votyová napsala knihu se svou dcerou Sabinou, která je studentkou literatury. Co je k napsání dvojrománu inspirovalo, jak probíhala jejich spolupráce a jaké jsou jejich další plány?
DOčteNO- Ženy zločinu
Už máte vše přečteno a nevíte po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
DOčteNO- Kůň Láska i závislost
Už máte vše přečteno a nevíte po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Její vina
V dubnu vydalo nakladatelství XYZ již druhou knihu v češtině kanadské autorky Simone St. Jamesové, psychologický thriller Její vina. Opět se podíváme do minulosti, zase budeme řešit dávné zločiny i to, jak ovlivňují přítomnost – ale co když je všechno jinak?
Lucie Brejšová o magické Brazílii a mladých lidech, kteří si pro svůj start do života chtějí vybrat vlastní cestu
Příběhy brazilských rodin, jejichž předci pocházeli z Československa, a etnická i kulturní rozmanitost Brazílie inspirovaly Lucii Brejšovou k napsání Města nad městem, románu pro ty, kterým zvědavost nedá spát.
Recenze: Mýty na talíři
Velká část mýtů o jídle se s námi nese již od raného dětství, kdy do nás rodiče, a například u mě mnohem vehementněji prarodiče, „hustili“ tehdejší zažité pravdy o nejrůznějších potravinách.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!