RSS
archiv revue
Červencové DESKOHRÁTKY + SOUTĚŽ
První prázdninový měsíc je skoro za námi. Pojďte okouknout, jaké herní novinky přinesl. Navíc se můžete zapojit do soutěže, a pokud vyhrajete, brzy můžete řádit s novou hrou. 🙂
Recenze: Havířovina
Havířovina je místo, které přitahuje tragédie, smrt i různé paranormalní podivnosti. Je to vesnický dům, co u starousedlíků oplývá nepěknou pověstí. Nevábně vyhlížející stavení je plné zlého tajemství. Avšak, nejedná se jen o povídačky typu „jedna bába povídala“? Nesouvisí mnohé lidské přeludy s rozjitřenou a bujnou fantazií?
Doprava jen za 15 Kč!!! 😊
Jak už z našeho webu určitě víte, KNIHCENTRUM slaví patnácté narozeniny. A tak jsme si pro vás při této příležitosti připravili další super dárek! Tentokrát v podobě dopravy za pouhých 15 Kč!
Nezapomeňte dětem přibalit...
Jedete na dovolenou s dětmi a přemýšlíte, co jim vzít s sebou, aby se nenudily? Máme pro vás pár tipů, nechte se inspirovat.
DOčteNO- Herbář vzpomínek
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Tichý pláč
Poklidný den a příjemné odpoledne strávené na dětském hřišti. Sedmiletá holčička s blonďatými copánky pobíhá kolem dokola a všude za sebou nechává smích. Jízda na kolotoči však promění den v noční můru všech rodičů. Holčička se před zraky všech ztratí neznámo kam…
Soutěž o 3 výtisky knihy Mezi dvěma ohni
Zkuste své štěstí v soutěži o fantasy knihu české autorky. Mezi dvěma ohni: Kvadriga - kniha první čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – červenec 2023
Červencové novinky určené všem věkovým kategoriím dětí jsou tady. Mrkněte, co nového přinesl na pulty knihkupectví první prázdninový měsíc.
Recenze: Láska ve špičce italské boty
Kniha je vyloženě dovolenková. Autorka má od dětství ráda Itálii, takže o ní velmi hezky a poutavě píše. Dokonce přidává několik receptů na originální italské speciality. Když k slunci a moři přidáte lásku, tak je to letní kniha jak vyšitá. Přidaná hodnota je, že romanci, o které autorka píše, si osobně prožila. I dovolenková láska může přejít v trvalý vztah, kdy ani věkový rozdíl není překážka.
Recenze: Mozaikou Íránu
Také tolik milujete cestování a fascinují vás orientální země Blízkého východu? Pak i vy oceníte nového knižního průvodce Íránem z pera Lenky Hrabalové, který v sobě skrývá nejen plno tipů na místa, která v zemi navštívit, ale seznámí vás rovněž s propletenými dějinami, jež nebyly nikterak růžové.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!