RSS
archiv revue
Krámek se starožitnostmi – román plný tajemna
Kdo četl Dceru čarodějnice, toho určitě přiláká i tento román Pauly Brackston, který je přesně v jejím stylu.
Knižní novinky - červenec 2022
Červenec je začátek prázdnin a pro mnoho z nás i čas dovolených. A na dovolené nám nesmí chybět knihy. Pojďte se mrknout na červencové knižní novinky.
Recenze: Čarodějnice dřívější a budoucí
Americká spisovatelka Alix E. Harrow se českým čtenářům představila v roce 2020 neobvyklou a originální knihou January a Deset tisíc dveří. Do tohoto příběhu jsem se tenkrát pouštěla s velikým nadšením, avšak uzavírala ji s nemenším zklamáním. Když se mi ale do rukou dostala autorčina novinka s názvem Čarodějnice dřívější a budoucí, žádné zklamání se nekonalo!
Vinařskou krajinou pěšky, na kole, autem i na traktoru
Oblíbený průvodce věnovaný všem milovníkům vína i vinařské turistiky se dočkal svého knižního pokračování. Spojte příjemné s užitečným a vydejte se během léta s Václavem Žmolíkem na cestu po vinicích naší vlasti.
Letní tipy k vodě a na hory
Spousta z nás už vyrazila na dovolenou, ale léto ještě zdaleka není ani v polovině. Ještě pořád máte šanci vybrat si knihu, kterou si s sebou vezmete na dovču, ať už jedete k vodě či na hory.
Recenze: Esterčini otcové
Člověk si může stále dokola opakovat, že válečných příběhů bylo napsáno už poměrně dost a že snad nemůže přijít román s tématem, které by již nebylo dříve zpracováno. Ovšem, jsou romány, které naprosto mistrně rozkrývají příběhy, které se tváří jako mnohé jiné, a přesto jsou zcela jedinečné. To je případ i Esterčiných otců chorvatské spisovatelky Hany Radulić.
Pojďte se projet na motorce kolem světa!
65 tisíc kilometrů, 22 zemí, 606 dnů, 2 lidé, spousta zážitků a výsledek? Tato skvělá kniha!
Grilování podle Romana Vaňka
Vychází nová řada kuchařek Recepty pro každého, autory jsou oblíbení manželé Vaňkovi. 120 vynikajících a jednoduchých receptů najdete v první knize této série, kterou autoři nazvali Grilování - tipy a postupy krok za krokem.
Doprava jen za 14 Kč! 😊
Knihcentrum Vám rozdává radost už 14 let a jako vždy, když máme narozeniny, dáváme dárek vám. Tentokrát pro vás máme dopravu jen za 14 Kč!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!