RSS
archiv revue
Recenze: Růžové bludičky
Asi si tím prochází každé manželství. Stereotyp střídá stereotyp a často si jeden či druhý partner hledá „povyražení“ jinde.
Recenze: Nebezpečná hra
Poslední večer roku, silvestrovská oslova a parta dospívajících přátel. Zdánlivě poklidná oslava zpestřená hraním monopolů s upravenými pravidly však nabírá každou minutou na dramatičnosti. Přituhuje. Dřív než odbije půlnoc, vyplavou napovrch nejtemnější tajemství každého z nich. Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni…
Kdo by neznal Jane Austenovou
Autorka Pýchy a předsudku zemřela sice před 205 lety, ale její knihy dál žijí. Na Netflixu je právě v TOP 10 nový film podle knihy Pýcha a přemlouvání. Její jméno všichni známe, ale víte něco i o ní samotné?
Až povstane nová Černá čarodějka, její moc překoná všechno!
Přečtěte si první díl fantasy série, která vás vtáhne do úplně jiného magického světa, ve kterém ale (stejně jako v našem) vládne omezenost politiků.
Recenze: Živí a ztracení
„Se ztrátou se lze vyrovnat. Bolest lze utišit. Ale na hanbu žádný lék neexistuje. Protože hanba není důsledkem křivdy utrpěné, ale křivdy spáchané.“ – citace z knihy, str. 295 –
DOčteNO - Černá smrt
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Prémiový obsah
číst více
Malířka z Benátek – příběh zakázané lásky
Benátky byly vždycky romantickým městem gondol a krásných starých paláců. A právě tam se odehrál jeden dávno zapomenutý příběh…
Knižní novinky pro děti a mládež - červenec 2022
Také o prázdninách by děti neměly zahálet, je důležité, aby nějakou tu knihu přečetly a neusnuly na vavřínech. Stačí si vybrat z červencových novinek. Máme tipy pro nejmenší děti i pro ty odrostlejší.
Recenze: Peče celá země 2
Zajímavé recepty z úspěšného pořadu!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVENEC 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!