Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Obdarujte své milované
Láska k drahé polovičce + Láska ke knihám = Valentýnský dárkový poukaz
41. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Božské začátky
Božský bastard a božská potvora během svého vášnivého vztahu zažili řadu vzrušujících okamžiků. Nyní je čeká další zásadní krok – svatba století! Chcete být u toho? Zkuste své štěstí v soutěži o knihu Božské začátky.
Prémiový obsah
číst více
Žebříček TOP knih za měsíc leden
Nejprodávanější, nejsledovanější, nejoblíbenější knihy za minulý měsíc. Ještě je nemáte? Pojďte se na ně mrknout blíž!
Recenze: Království
Království – to je Jo Nesbo ve vrcholné formě. Thriller je napínavý, komplikovaný a neuvěřitelně čtivý. Záhad je zde hned několik a na vás v průběhu čtení čeká řada šokujících odhalení. Království manipuluje s vašimi šedými buňkami mozkovými i s vašimi emocemi.
Netvora – steampunkový komiks s úžasným fantasy příběhem
Tento komiks se neskutečně povedl. Kombinace epického příběhu a obrázků, jaké umí kreslit jen Sana Takeda je ve své kategorii naprosto dokonalá.
Recenze: Nedráždi bráchu bosou nohou
Knížka pro všechny bráchy a ségry bez ohledu na věk.
Recenze: Komunita truchlících
Colter Shaw je lovec odměn. Když objeví výzvu na nalezení dvou pubertálních chlapců, považuje to za rychle vydělané prachy. Jenomže opak je pravdou. V téhle misi půjde o život.
Romantické knihy do vaší knihovničky 🖤
Jste fanouškem romantiky? Pak jsou pro vás knihy o lásce tou správnou volbou. Udělejte na Valentýna radost někomu, o kom víte, že čte rád romantické knihy. A nebo můžete udělat radost i sami sobě a pořídit si nějaký pěkný kousek do vaší knihovny.
Recenze: Inkoust
Marni je rozvedená matka a nadšená tatérka. V jejím životě se skrývá několik temných tajemství a existují věci, na které chce zapomenout. Francis je o osm let mladší inspektor považovaný za protekčního spratka. Ti dva se dali dohromady během vyšetřování brutální vraždy a nyní je osud opět svedl dohromady.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!