Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Tina Frennstedt: Mojí specialitou se staly rozhovory s příbuznými obětí zločinů
Švédskou expertku na nevyřešené a odložené případy inspirovaly skutečné kauzy, kterým se díky své novinářské profesi léta věnovala. V tradici vynikajících severských detektivek pokračuje sérií Odložené případy. Úvodní román Nezvěstná se odehrává na pomezí dvou zemí a za svoji přesvědčivost i vybroušený styl získala kniha ocenění Crimetime Awards.
Duchové rodiny Folcroftů – někteří lidé nechtějí odejít ani po smrti
Máte-li rádi horory, tento mrazivý příběh je právě pro vás ten pravý. Osamělý dům v lesích, podivné zvuky, tiché kroky. Duchové obcházejí kolem a možná si budou chtít někoho odvést…
DOčteNO - Spát v moři hvězd
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
S knihou Informační detox získáte dostatek prostoru k práci, tvoření i radosti
Publikace Infrormační detox, kterou vydalo nakladatelství GRADA, vznikla ve spolupráci dvou autorek - Michaely Dombrovské a Zuzany Šidlichovské. Volně navazuje na knížky „Pravidla pozitivního sobectví“ a „Pořádek nejen v hlavě“ a ocení ji každý, kdo se chce vypořádat s informačním přetížením nebo mu rovnou předcházet.
Recenze: Terapeutka
Psycholožka Sara má skvělou kariéru, spokojené manželství a výstavní dům na venkově. Jednoho dne se její manžel vydá na chatu, odkud se záhadně ztratí. Případem se zabývá policie a Sara zjišťuje, že svého manžela vůbec neznala. Anebo nám Sara celou dobu lže?
Recenze: Můj tajný život
Výborné studijní předpoklady jí do budoucnosti nestačily. Toužila po luxusu a cestování. Zařídila si to – jen musela žít dvěma životy.
Recenze: Emma
Myslím, že každý romantik zná Jane Austenovou. Já od ní četla Pýchu a předsudek. Je to už dávno. Vím, že se mi kniha líbila, ale film a seriál jsem přímo milovala. Proto jsem moc ráda přijala nabídku Knihcentra na tento román jako recenzní výtisk a já jim tímto děkuji za krásnou knihu.
Recenze: Světlo nad Londýnem
Cara měla našlápnuto ke skvělé kariéře. Místo života v Londýně si ale vybrala tichý kout Anglie, kde přijala místo asistentky ve starožitnictví. Díky své práci se dostane k deníku z druhé světové války. Rozhodne se vypátrat, jaký byl osud jeho pisatelky. A je docela možné, že toto rozhodnutí změní i její život.
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2021
14. února na celém světě proběhl (jako každoročně) Mezinárodní den darování knihy. Díky tomuto svátku se rozvíjí vztah dětí k četbě. Pojďte se podívat na únorové novinky, kupte nějakou a darujte ji!
Recenze: Velká dobrodružství medvěda Nedvěda a medvídka Mišky
Veselé medvědí příběhy, které se skvěle hodí jako první čtení pro začínající čtenáře. Autor v sobě nezapře překladatele a milovníka češtiny, a děti se tak naučí spoustu krásných českých slov a rčení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!