RSS
archiv revue
Johann Sebastian Bach – biografie a tip na luxusní dárek
Toto je kniha, která na našem trhu scházela víc než sto let. Žádnou podobnou nikde nenajdete. Je jedinečná, je úžasná a prostě ji potřebujete mít doma v knihovně, stejně jako já.
Recenze: Jizva
Román Jizva vyšel prvně v roce 2017 polsky. Nyní jsme se dočkali i českého překladu. A je to nadmíru dobře (a zároveň škoda, že tak pozdě), protože by o něj čeští čtenáři neměli být ochuzeni.
Recenze: Vražedná pole
Existují příběhy, které předčí skutečnost. Svou hloubkou, brutalitou, ale zároveň i lidskostí. Haing Ngor si prošel peklem v pracovních táborech revoluční Kambodži. Kniha se stala zásadním dílem 20. století a film, který podle ní vznikl, získal tři Oskary.
Recenze: Léto vlků
Nedaleko odlehlého švédského městečka Haparanda se najde mrtvá vlčice. V žaludku má lidské ostatky a místní policistka Hanna Westerová tuší, že se celé městečko řítí do obrovského maléru. Vydírání, drogy, vraždy. Kromě toho musí řešit problémy s manželem, který se v poslední době začal chovat velmi podezřele.
Recenze: Závan smrti
Závan smrti je 50. díl detektivní série s vyšetřovatelkou Evou Dallasovou. Autorka J. D. Robb nezklamala ani tentokrát.
Recenze: Příběhy pražských dvorků
Petr Sojka se už podruhé vydává do pohádkové říše, ukryté za rušnými ulicemi našeho hlavního města!
Soutěž o 3 výtisky knihy Jsem Baťa, dokážu to!
Vyhrajte inspirativní román o geniálním podnikateli Tomáši Baťovi. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky - prosinec 2021
Za pár týdnů jsou Vánoce, a to bude chtít kromě pevných nervů i zásobu dobrého čtení. Máme pro vás přehled toho nejlepšího, co v prosinci vychází.
DOčteNO - Tajemství
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Elfova knižní hra
Pojďte si s námi zpříjemnit adventní čas a zasoutěžit si o zájezd v hodnotě 10 000 Kč a další skvělé ceny.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!