RSS
archiv revue
Hledám chlapa do Vánoc. Značka: KNIHA ZDARMA
Akce 1 + 1 ZDARMA! Vyberte si z nabídky vánoční knihu a druhou od nás dostanete jako dárek.
Otázka pro Barbaru O´Nealovou - Slavíte Vánoce?
Její kniha Když jsme ještě věřily na mořské víly, která letos vyšla, nás bavila, a tak jsme chtěli vědět víc o její autorce. A tak jsme se jí zeptali...
Recenze: Čekání na Vlka
Liška a vlk. Dvě dokonalá stvoření. A ve vzduchu se vznáší ještě jedna postava, o níž se však v textu přímo nehovoří. Jen tam poletuje, je všudypřítomná, přinesla mi smutek, ale zároveň nebyla děsivá.
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak chutná strach
Vyhrajte knihu české autorky Markéty Harasimové Jak chutná strach.
Prémiový obsah
číst více
Zemřu o Vánocích – pro někoho mohou být Vánoce vražedné
Krásná obálka, thriller, který se odehrává v předvánočním prostředí a děj, od kterého se nedá odtrhnout. Zkrátka, je tu děsivě reálný příběh.
Recenze: Couchsurfing v Saúdské Arábii
Po delší odmlce se ke mně dostal další cestopis německého novináře, couchsurfera a spisovatele Stephana Ortha. Už dříve jsem měl možnost číst jeho knihy o cestách do Íránu, Číny a Ruska. Vždy se jedná o zajímavý materiál dávající nahlédnout do každodenního života místních. Nejinak je tomu i tentokrát, kdy se novinář rozhodl získat jedno z prvních turistických víz do Saúdské Arábie ihned poté, co se tato země pootevřela západu.
DOčteNO - Vánoční svařáček pro duši
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Žebříček TOP knih za měsíc listopad
Je tu poslední přehled nejprodávanějších knih v tomto roce. Jste zvědaví, co se dobře prodávalo a co šlo přímo na dračku? Čtěte dál!
Mé přítelkyně z Ravensbrücku – román, který bere dech
Koncentrační tábor, život ze dne na den, strach o život, touha přežít a něco, co člověka udrží i v nejhorších chvílích nad vodou…
Recenze: Odkaz
Když Annie otěhotní, vydá se ze Stockholmu na návštěvu zpátky tam, kde vyrůstala. Tam ji nikdo nevítá s otevřenou náručí. Annie se musí začlenit, a navíc vyřešit tajemství týkající se jejího otce. I když, tím tajemstvím je vlastně on sám.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!