RSS
archiv revue
Přízraky domu Carrowů – vítejte v domě posedlém duchy
V této knize číhá hrůza v mnoha podobách. Nadpřirozené projevy, dávno mrtvý vrah, příšerné způsoby smrti, duchové, a především postupně sílící napětí, které vyvolává husí kůži.
Recenze: Sestra a sestřička
Hana je tichá a citlivá dívka. Celým srdcem miluje svého spolužáka, který má do ideálu hodně daleko. Cynický Dominik ovlivní celou její budoucnost a podobně na tom bude i její o jedenáct let mladší sestra Ester. Dokáží si dívky splnit sny, nebo se budou celý život trápit kvůli jednomu nevěrníkovi?
Recenze: Zápisník alkoholičky
Michaela Duffková, abstinující alkoholička… To je cejch, který jí zůstane navždy (jestliže zvládne úspěšně abstinovat i nadále…). Protože to je něco, co nezmizí. Existují na to lékařské přípravky, různé formy terapií, léčebny… ale do jaké míry úspěšné, když vše máte jen v hlavě? Závislost je něco, s čím budete bojovat celý život. A rovněž s tím, už nikdy nespadnout na dno.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVENEC 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Lhářka – psychothriller, který přečtete jedním dechem
Skutečnost nebo fikce? V tomto příběhu najdete obojí. Je rychlý, dobře se čte a udrží si vaši pozornost až do konce.
Recenze: Slunečnice
Příběh mladičké Moniky připomíná pohádku o Popelce. Z ošklivého káčátka se vyloupla krásná labuť, která má možnost získat svého vysněného prince. Jenomže pozor. Tahle Popelka je hodně moderní a její činy jsou často velmi kontroverzní.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme v červenci těšit?
Soutěž s Evolucí o balíček knih
Trilogie Evoluce od Thomase Thiemeyera je u konce a třetí díl s podtitulem Pramen života už čeká na pultech knihkupectví na své čtenáře. Jelikož se jedná o ukončenou sérii, řekli jsme si, že uspořádáme soutěž jak pro stávající, tak i nové čtenáře Evoluce.
Recenze: Doktorka Viktorie
Mladá lékařka Viktorie je špičkou ve svém oboru a zdánlivě si nemá na co stěžovat. Její život ale obrátí vzhůru nohama tragédie, při níž přijde o život její kolegyně. Policie je totiž přesvědčená o tom, že skutečnou obětí měla být Viktorie. Ta se rozhodne vypátrat vraha na vlastní pěst.
Gabrielův slib - čtvrtý díl úspěšné knižní série Hříšné odstíny vášně
Osudová volba - hvězdná kariéra, nebo spokojená rodina? Ona doufala, že po narození dcery už je nic nerozdělí, on si slíbil, že pro svou rodinu udělá vše... Co čeká hlavní hrdiny v pokračování série Hříšné odstíny vášně?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!