Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Útočiště
Vážený čtenáři, Útočiště ti dokonale zamotá hlavu!
UKONČENO - Pište hodnocení ke knihám, které jste přečetli
15 knihomolů s nejvyšším počtem takto získaných KNIHCENTŮ odměníme! Stačí napsat jedinečné slovní hodnocení a výhra může být vaše.
Recenze: Horečka
Deenie Nashová je pilná studentka a oblíbená kamarádka. Navštěvuje střední školu, kde učí její otec, a začíná se zajímat o druhé pohlaví. Dívkou i celým městečkem otřese záchvat její nejlepší kamarádky. Ta v nemocnici bojuje o život a záhy se městečkem začne šířit záhadná epidemie.
Recenze: Dějiny druhé světové války
O druhé světové válce byla napsána spousta odborných i populárně naučných knih. Jak to ale vypadá, když se tématu zhostí ne historik, ale aktivní voják a specialista na vojenskou strategii a taktiku? Přijměte pozvání a vydejte se na poučnou a zároveň zábavnou cestu do historie.
SOUTĚŽ O 6 VSTUPENEK DO DIVADLA
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Žena, která uvařila svého manžela.
28. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Pomalu
Vyhrajte knihu Pomalu od australské spisovatelky Brooke McAlaryové, jejímž posláním je představit světu kouzlo pomalého života.
Prémiový obsah
číst více
Rituál – z výletu se stal boj o život
Ohromující příběh o lidech ztracených v lesích s prvky nadpřirozena a některými opravdu děsivými momenty.
Recenze: Sběratelé zla
Holly Wakefieldová pracuje jako forenzní psycholožka se specializací na sériové vrahy. Špičkou ve svém oboru se nestala náhodou. Pečlivě skrývá svou minulost a nedovolí démonům, aby ji ovládli. Jak dopadne její první vyšetřování po boku svérázného detektiva Bishopa z Metropolitní policie?
Recenze: Cilčina cesta
Román Cilčina cesta vznikl vlastně zcela náhodně na základě vyprávění tatéra Lalela Sokolova a jeho ženy Giny. Všichni tři se seznámili za úděsných podmínek v Osvětimi.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!