Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Knižní novinky pro děti a mládež - listopad 2020
Stejně barevné jako listy stromů v přírodě jsou i obálky knih určených dětem. Vyberte si z listopadových novinek...
Co takhle dát si kávu nebo čaj z luxusního hrnku?
Máte rozečtenou knihu a něco vám chybí? Třeba je to výborná káva. Kávu nepijete? Pak to bude čaj. A chce to pořádný hrnek!
Recenze: Už zase sloužím o Vánocích
Vánoce jsou svátky klidu a pohody, které trávíme doma ve společnosti svých nejbližších. Neplatí to však pro všechny, například pro doktory.
Recenze: Dovolená očima delegátky
Díky této knize zjistíte, že nejen řidič, ale také delegátka „tvrdej chleba má“ a že ačkoliv tráví léto u prosluněného moře, do dovolené má její práce daleko.
Kate Marshallová a její asistent Tristan Harper vyšetřují další zapeklitý případ
Robert Bryndza je autorem mnoha bestsellerů, kterých se jen v anglickém jazyce prodaly více než čtyři miliony výtisků. Proslavil se především svými thrillery.
Dárek k diáři TOBĚ 2021
Při koupi diáře TOBĚ 2021, který navrhla sama Eva Salvatore Burešová dostanete ZDARMA školní diář.
Mělas to vědět - knižní předloha TV série HBO
Když se kniha stane předlohou k seriálu nebo filmu, je to zárukou dobrého počtení. Thriller Mělas to vědět vypráví o rozbořeném životě a pracném budování nového. Přinutí vás číst až do konce a nebudete mít čas se ani najíst.
Recenze: Atlas domácích zvířat
V říjnu vyšla u nakladatelství Bookmedia kniha polského autora Manfreda Uglorze Atlas domácích zvířat, kde najdeme základní informace o celé řadě domácích mazlíčků a nepřeberné množství krásných barevných fotografií.
Nový projekt #knizkaprosestricku
Chtěli byste odměnit zdravotnický personál za jejich náročnou práci v současné situaci? Darujte jim knihu. V článku se dozvíte, jak na to.
Vzchopte se, do p**dele! + 100 KNIHCENTŮ navíc
Jak vrátit život do správných kolejí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!