Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Nákupní tašky a batohy s úžasnými citáty
Ekologická a designová taška nebo batůžek s aforismem vám mohou přinášet inspiraci při každém použití. Vyrobené jsou z recyklovaných PET lahví, unesou toho opravdu hodně a při pravidelném používání výrazně omezí spotřebu igelitových tašek. Navíc vypadají krásně! Zabalené v pouzdru na zip jsou také skvělým dárkem.
100% nezávislá ARIANA GRANDE
„Naprosto nepostradatelná neoficiální příručka pro fanoušky superstar“ – stojí v podtitulu téhle knížky. A přesně tomu je přizpůsoben její příjemný formát. Navzdory tomu, že má kvalitní pevnou vazbu, je také velmi lehká, takže ji lze vzít třeba i do kabelky. Největší fanynky Ariany Grande, nejzářivější popové hvězdy současnosti, tak můžou mít svou favoritku pořád nablízku.
Soutěž o 3 výtisky knihy Wim Hof - Ledový muž
Pojďte si zasoutěžit o jedinou autorizovanou knihu Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžete naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
Prémiový obsah
číst více
Kouzelné Vánoce s Kouzelným čtením
Znáte Kouzelné čtení? Rádi byste věděli, jak přesně funguje? Otestovali jsme pro vás. Udělejte si kouzelné Vánoce a nechte děti čarovat s kouzelnou tužkou.
Úžasná zábava s knížkami plnými zvířátek
Pozor pozor! Je tu výborná zábava pro všestranný smyslový i intelektuální rozvoj dítěte! Leporela KDE JE KRÁLÍČEK MAX?, KDE JE ŽABKA ELLA?, Kam se schovala zvířátka NA DVOŘE? a Kam se schovala zvířátka V DOMĚ? zaujmou nejen jednoduchou moderní ilustrací a výraznými barvami, ale také originalitou, hravostí a interaktivitou. Děti si s nimi procvičí ručičky a zaměstnají hlavičky!
Recenze: Lesní škol(k)a karty - 48 zábavných aktivit pod širým nebem
Už z názvu je patrné, že nejde o klasickou knížku, což je velmi dobře. Má-li se jednat o aktivitu pod širým nebem, forma karet je velice praktická a každý, kdo vede turistický oddíl, či jinak pracuje s dětmi v přirodě, tohle ocení. A ocení zcela jistě i kreativní úkoly na jednotlivých kartičkách. Jsou rozděleny do čytř skupin: propojování s přírodou, lesní umění, zálesácká dovednost, hry ve skupině.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - listopad 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Užijte si romantiku a nechte se omámit polární září
Panenská příroda Islandu a útulná atmosféra ve stylu hygge ve vás vyvolají touhu zachumlat se do hřejivé deky u kamen a popíjet horkou čokoládu…
Strhující příběh Kam včely chodí spát - naučte se tančit i v dešti!
Román, který vás chytne od první stránky, je o lásce i o odvaze. Každý z nás má nějaké trápení. Jde o to pochopit, že máme i sílu ho překonat. Život zkrátka není o čekání na bouři, ale o tom, jak se naučit tančit i v dešti.
Jiří Trnka - kniha + stolní kalendář za 199 Kč
Máte rádi ilustrace Jiřího Trnky? Kochejte se jimi každý den při otáčení stránek stolního kalendáře. V nabídce máme několik kompletů těchto kalendářů s knihou. A to za úžasnou cenu 199 Kč!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!