Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Ochráním tě
Spisovatel Peter May se v detektivce Ochráním tě vrací do prostředí bestsellerové trilogie z ostrova Lewis. Soutěžíme o 3 výtisky tohoto románu.
Knižní novinky pro děti a mládež - květen 2019
Jsme tady opět s knižními novinkami pro děti a mládež. Je čas si střádat knihy na prázdniny, ať je co číst!
Recenze: Nikde není řečeno (Petr Hruška)
Nejnovější vydaná sbírka ostravského básníka a nepominutelné postavy navazující na energii českého undergroundu, má-li v době stírání hranic mezi kategoriemi ještě něco takového smysl rozlišovat, rozsvítila svoje lustry se začátkem letošního roku a už teď je asi jasné, že bude svítit dál.
UKONČENO - 8. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek. Oblíbená hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Tentokrát hledejte v KNIHCENTRUM revue.
Recenze: Smrtící tajnosti
Skupina policistů vedená Erikou Fosterovou pátrá po násilníkovi s plynovou maskou. Ten řádí v poklidné části Londýna a jeho oběti končí se šrámy na těle i na duši. Jedné noci je zavražděna atraktivní tanečnice burlesky a všechno nasvědčuje tomu, že i ona je jednou z obětí. Spokojí se však Erika s tímto řešením?
Recenze: Drobeček - Deník nepřipravené matky
Prozatím nejsem maminkou, ač bych si to velice přála a rovněž nejsem ani nastávající maminkou, i když…člověk, tedy v tomto případě žena, nikdy neví...
Soutěž o 3 výtisky knihy Sirotčinec slečny Peregrinové - Mapa dní
Jacob a jeho podivní přátelé jsou zpět! V brilantním pokračování úspěšné série o podivných dětech slečny Peregrinové na vás čekají nové zázraky, nebezpečí i láska. Příběh opět provázejí zvláštní dobové fotografie, v tomto zcela novém americkém dobrodružství dokonce barevné. Soutěžíme o 3 kousky!
Recenze: Panství Farleigh
Panství Farleigh odjakživa obývala nejvyšší anglická aristokracie. Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka. Sídlo zaberou vojáci a na pozemcích je nalezený německý špion. Co tu pohledával? Měl nějakou spojitost s rodinou?
Upečeno s láskou - lepší knihu o kváskovém pečení nenajdete!
Nikomu, kdo rád peče, by neměla doma chybět kniha plná skvělých receptů Upečeno s láskou, kterou napsaly Iva Trhoňová a Ludmila Gottwaldová. Na knize je na první pohled znát, že je napsaná s láskou a že všechny recepty a postupy jsou mnohokrát vyzkoušeny a prověřeny.
Knihomolské dárky, kouzlo audioknih a tvoření na Světě knihy 2019
Největší knižní událost roku, veletrh a literární festival Svět knihy, který proběhne ve dnech 9. – 12. 5., je výbornou příležitostí pro návštěvu stánku KNIHCENTRUM.CZ. V prostoru s posezením se bude kromě předního českého distributora knih prezentovat také společnost AUDIOTÉKA a nakladatelství BOOKMEDIA. Stánek P401 najdete jako vždy v pravém křídle Průmyslového paláce.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!