Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Zítřek nedoženeš
Máte rádi trhillery? Pak je tu soutěž právě pro vás. Nebo můžete vyhrát knihu a darovat ji někomu, kdo je fanouškem napínavého čtení. Na 3 z vás čeká kniha Zítřek nedoženeš.
Recenze: Nad propastí byla tma
Jónas Ebeneser se dosud považoval za spokojeného člověka. Možná ne šťastného, ale rozhodně byl vyrovnaný a vážil si toho, co má. Co se tedy stalo, že začal uvažovat o sebevraždě? Bude se utápět v sebelítosti, nebo najde sílu jít dál?
Beseda: Zuzana Adam - Osvoboďte se s Fenh Shui
V druhé polovině dubna jsme na besedě v Domě knihy přivítali koučku, osobní konzultantku a lektorku Feng Shui Zuzanu Adam. Představila zde svou novou knihu Osvoboďte se s Feng Shui, díky níž se dozvíte, jak jednoduše upravit svůj prostor tak, aby nás podporoval – naše sny se začnou plnit, vztahy se zlepšují, dosahujeme svých cílů.
Zásilka z KNIHOZEMĚ 2019
Jste na tom dobře s orientací v dětských knihách, kterých je nepřeberné množství? Pokud ne, zachrání vás KNIHOZEM. V její Zásilce je 12 nejkrásnějších dětských knih.
Beseda: František Cinger - To byl Arnošt Lustig
V dubnu zavítal do ostravského Domu knihy literární historik a publicista PhDr. František Cinger. Hostům besedy představil svou novou knihu To byl Arnošt Lustig, která vzdává hold spisovateli světového jména i významu.
Radka Denemarková o Hodinách z olova
Radka Denamarková představila na veletrhu Svět knihy Praha svůj rozsáhlý román inspirovaný pobyty v Číně.
Recenze: Mlýn
Román Mlýn je fascinujícím příběhem napsaným podle skutečné události. Mlýn postavený v roce 1352, leží na hranicích Sudet ve vesničce Holtovice v jižních Čechách. Přežil druhou světovou válku a celá mlynářská rodina byla přesvědčena, že to nejhorší mají za sebou. Jak hluboce se mýlili…
UKONČENO - Sleva 100 Kč na dětský sortiment a doprava zdarma - DEN DĚTÍ 2019
Využijte slevu na dětský sortiment v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ při nákupu nad 400 Kč a v e-shopu při nákupu nad 800 Kč. Akce probíhá od 29. 5. - 1. 6. 2019.
Hana Hindráková s hlavním hrdinou knihy Nezlomný na veletrhu Svět knihy
Afričan Noro opustí v 7 letech matku alkoholičku. Začal žebrat a brzy ho čekal život v gangu provázený krádežemi, hladem, znásilňováním. Spisovatelka Hana Hindráková si v Praze na knižním veletrhu povídala s hrdinou svého románu Nezlomný o knize a skutečném životě v Keni.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2019
Právě teď jsme přidali do věrnostního programu nové odměny. Těšit se můžete na plyšáky, knihy, hračky. Pro členy věrnostního programu máme i VIP soutěž. U těchto odměn platí pravidlo: Kdo dřív přijde, ten dřív bere.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!