Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
ČESKÝ BESTSELLER za rok 2018 má vítěze
Slavnostní udílení cen ČESKÝ BESTSELLER se během uplynulých let stalo tradiční a očekávanou událostí naší literární scény.
Odhalte tajemství woodwalkerů
Po napínavém prvním dílu sci-fi série Evoluce představilo nakladatelství BOOKMEDIA svým čtenářům další velké lákadlo, a to fantasy knihu Woodwalker. Příběh má neotřelé téma střetu zvířecího světa s lidským a spisovatelka Katja Brandisová ho napsala přímo na míru svému synovi.
Barevné zdraví ve sklenici
Spousta z nás má pocit, že po dlouhých zimních měsících nejsme úplně ve formě a uvítali bychom posílení přílivem jarní energie. Naše tělo potřebuje nejen slunce a pohyb na čerstvém vzduchu, ale také očistu zevnitř. Přesně tuto funkci výborně plní mixované nápoje, tedy smoothies.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!