Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Recenze: Špatná dcera
Špatná dcera je název nového psychologického dramatu skvělé kanadské spisovatelky Joy Fieldingové. Příběh vypráví o třech sourozencích, které rodinná tragédie svede po pěti letech vzájemného mlčení opět dohromady.
Máte doma police přecpané knihami, které jste nečetli? Podle odborníků je to v pořádku.
Když vejdete do obchodu s knihami, je to jako vejít do jiného světa. Tolik příběhů, možností a tolik stránek, které lákají k přečtení.
Recenze: Let
Sergej Aljochin si jako kriminalista získal přezdívku Buldok. Brzy ale sešel ze správné cesty a provedl něco, co ho může stát krk. Z elitního policisty se stal psancem. Prchá před ukrajinskou mafií, prahne po pomstě za smrt manželky a dcer, a aby toho nebylo málo, v zádech má sériového vraha.
Recenze: Nebeské komando
Román Nebeské komando líčí osud nejmladšího ze šesti dětí, čtyřletého Gustava, který špatně snáší ztrátu maminky, na kterou byl velmi fixovaný. Jako jediná z rodiny mu ukázala, co znamená láska, pohlazení, políbení a objetí. Proč byl zbytku rodiny téměř lhostejný, se dovídá až mnohem později.
Recenze: Dům
Jack a Sydney objevili svůj vysněný dům. Brzy po nastěhování se ale začnou dít podivné věci. Jack objeví na půdě mrtvou kočku, Sydney se bojí nového souseda a oba mají pocit, že ve starém domě straší. Dům je napínavý hororový thriller, ne neprávem přirovnávaný k nejlepším hororům Stephena Kinga.
Beseda: Pavel Kolář a Renata Červenková - Labyrint pohybu
První březnový den zavítali do ostravského Domu knihy autoři velmi úspěšné knihy Labyrint pohybu. Renomovaný fyzioterapeut Pavel Kolář a novinářka Renata Červenková mimo jiné prozradili, jakou největší výzvu museli překonat.
Soutěž o 2 výtisky knihy Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět
Pokračování světového bestselleru Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel si nesmíte nechat ujít. Máme tady soutěž o 2 výtisky knihy Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět. Pojďte do toho!
Kniha ZROZENÍ KMENOVÉHO VŮDCE jen za 272 Kč - sleva 30 %
Po přečtení této knihy vám bude jasné, v čem spočívá úspěch kmenových vůdců, a navíc je dokážete napodobit. Nyní zakoupíte knihu s 30% slevou jen za 272 Kč.
Beseda: Ivan Langer - Sochobásně
Předposlední únorový den se v Domě knihy konala beseda s bývalým politikem, který v současnosti působí jako advokát a předseda Správní rady soukromé Vysoké školy CEVRO Institut, Ivanem Langerem. Představil zde svou knihu Sochobásně.
Recenze: Vladimir Putin
Kdo by si chtěl utvořit názor na Vladimíra Putina toliko na základě toho, co o něm píší mainstreamová média či říkají v České televizi, asi by měl hned jasno – v osobě ruského prezidenta by před ním defilovala temná postava novodobého cara, pod jehož knutou trpí nešťastný národ, diktátora, potlačujícího demokracii a lidská práva, popř. válečného štváče, který svými plány na rozšíření ruského impéria ohrožuje Evropu a celý svět.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!