RSS
archiv revue
Výborný cestopis – desetitýdenní výlet německého „couchsurfingera“ po Rusku
Stephan Orth si nejspíš řekl, že je lepší jednou vidět než stokrát slyšet a hned se také podle tohoto známého přísloví zařídil – vyrazil do Ruska, aby se na vlastní oči přesvědčil, jak to tam doopravdy vypadá.
Vydržme co nejdéle "bez"!
Mám ráda zdravou stravu a chci ji pozvolna vnést i do jídelníčku mojí rodiny. Nejen že zdravá strava je prospěšná mému tělu – prostě je zdravá, ale kupodivu mi i velmi chutná. Takže jsem byla na recepty z této knihy zvědavá. S chutí jsem se dala to testování. Pár receptů mám již vyzkoušeno a musím říct, že jsou opravdu dobré.
Velká knížka ZVÍŘATA pro malé vypravěče
Velkoformátová knížka okouzlí každé malé dítě, které touží poznat zvířata z celého světa. S výjimkou zadní dvoustrany, kde najdete kompletní seznam vyobrazených zvířat, tu není žádný text.
Soutěž o 3 výtisky knihy Leonardo da Vinci
Skutečný obraz největšího génia všech dob poskládaný z jeho tisícistránkových deníkových záznamů. Zkuste své štěstí v soutěži o knihu Waltera Isaacsona Leonardo da Vinci.
Peter Minárik: Je na každém z nás, jaký si vybere životní styl...
Lékař, který se v poslední době věnuje problematice vztahu výživy, obezity a životního stylu ke zhoubným nádorům. Jeho hlavním profesionálním zájmem je hledání úlohy lékařů a farmaceutů při podpoře veřejného zdraví a prevenci chronických chorob, především onkologických onemocnění.
Lukáš Musil: Letadla jsou již dlouhou dobu nejbezpečnějšími dopravními prostředky
Letecké dopravě se Lukáš Musil věnuje více než 20 let, je nejen jeho profesí, ale také celoživotním koníčkem.
Václav Kazda: Jediný okamžik rozhodl o tom, že jdeme dál
Nakladatelství KAZDA je poměrně mladé, na knižním trhu je teprve pár let. Pojďte nahlédnout do jeho zákulisí a dozvíte se, kdo stojí za jeho vznikem, jaké knihy vám může nabídnout, čím jsou výjimečné…
DNY DOPRAVY ZDARMA 13. - 15. 11. 2018
Máte rádi Dny dopravy zdarma stejně jako my? Zákazníkům, kteří si v období 13. - 15. listopadu 2018 objednají nad 300 Kč, odpustíme poštovné! Nakupte ke knihám něco pěkného, Vánoce už klepou na dveře
Knižní novinky - listopad 2018
Listopad je pověstný hromadami barevného listí všude, kam se podíváte. A my v žádném případě nechceme zůstat pozadu, a proto pro vás máme hromadu knih, které vám zpříjemní podzim a zimu. Jsou tu listopadové knižní novinky, jdeme na ně?
Nemoc je opravdový dar transformace
V nakladatelství Eminent jsme vydali celou řadu knih na téma zdraví a alternativní léčení. Vedle knih Ing. Jiřího Janči, CSc., Josefa Zentricha a MUDr. Josefa Jonáše, zasvěcených publikací uznávaného psychotronika Josefa Schröttera nebo MUDr. Davida Freje zaujal v posledních letech Život naživo v příběhu Vladimíra Kafky a jeho práci se stovkami lidí s onkologickými chorobami a dalšími závažnými zdravotními problémy. Kniha manželů Hanáčkových z Jičína Nemoc – dar transformace je však v mnoha směrech naprosto výjimečná.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!