RSS
archiv revue
Mimi & Líza: Záhada vánočního světla - OD 6. 12. V ČESKÝCH KINECH
Nakladatelství Slovart vydává již třetí knihu Mimi a Líza, tentokrát s podtitulem Záhada vánočního světla. O tom, jak vzniklo dobrodružství dvou hlavních hrdinek, jsme si povídali s autorkou Katarínou Kerekesovou.
Štěstí se skrývá někdy v těch úplně nejjednodušších věcech
Příběhy ze života několika lidí, které spojují buď pracovní nebo rodinné vztahy a každý z nich si do Nového roku něco předsevzal.
Soutěž o 3 výtisky knihy Až tady nebudu
Pokud jste už slyšeli jméno německé spisovatelky Lindy Greenové, určitě si vzpomenete na její knihu Před pikolou za pikolou, kterou vydalo v loňském roce nakladatelství BOOKMEDIA. Teď si můžete zasoutěžit o novinku této autorky, která má mrazivý název: Až tady nebudu.
BLACK FRIDAY v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ
Pátek 23. 11. se blíží ... Jaký bude? Skvělý! Na Black Friday získáte v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ slevu na všechny knihy, hračky a kalendáře.
Město přeživších - první díl fantasy trilogie Evoluce
Město přeživších je první díl skvělé fantasy trilogie Evoluce, jejímž autorem je německý spisovatel Thomas Thiemeyer.
Soutěž o hračky
Blíží se Vánoce a určitě se shodneme, že rozzářená dětská tvář nad rozbaleným dárkem patří k jednomu z nejkouzelnějších okamžiků těchto svátků. Proto jsme pro vás připravili soutěž o hračky, některé děti nejen potěší, ale také je něco naučí, s jinými i mohou zanotovat. Pojďte zkusit štěstí!
Nechte se každý den inspirovat Darou. SPOLU JIŽ POTŘETÍ!
Dara Rolins je stálicí českého a slovenského showbyznysu. Výborná zpěvačka, která udává módní trendy, nebojí se experimentovat na poli designu a je obdivována ženami a muži všech věkových kategorií.
Nezapomenutelné vzpomínky na hokej
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. LUĎKA BUKAČE můžete označit každým z těchto slov. Jeho postava se prolíná historií českého i světového hokeje podobně jako probíhá Forrest Gump novodobými dějinami USA.
Mrazivá detektivka ze Švédska: Na okraji
Nakladatelství Grada vydalo v září velmi zdařilý debut Švédky Liny Bengtsdotterové s názvem Na okraji, který nás seznámí se svéráznou vyšetřovatelkou Charlie Lagerovou. Pojďte prozkoumat odvrácenou tvář jednoho maloměstečka, kde jsou všichni v šoku ze zmizení krásné, mladé a nadějné dívky Annabelle.
Petra Dvořáková: Chodit v teplákách je něco jiného než se do nich narodit…
Svižné vyprávění, které nenudí a nesoudí. A že by se dalo. Hranice mezi poli i lidmi jsou i po letech rozorané. Je tam hospoda, malá prodejna, zabíjačky. Taky nevěra a jeden nezdařený pohřeb. Rodiny srostlé jak stromy, v dobrém i zlém. Život je stále spjatý s půdou a zvířaty. To všechno je Dědina, příběh jedné současné vesnice vyprávěný očima jejích obyvatel. Zve vás na místo, které si chcete přečíst.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!