Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

Stane se hmyz běžnou součástí našeho jídelníčku?

archiv revue
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.Taková se vám jistě ještě do rukou nedostala. Posuďte sami. Můžete se podívat na ukázku, kterou připojujeme.

Najdete v ní spoustu receptů na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a dalších kulinářských dobrůtek. Všechny mají jedno společné. Jednou z ingrediencí je hmyz. Samozřejmě si je můžete připravit i bez těchto "nohatců", ale možná by to byla škoda. Alespoň někdy je vyzkoušejte. Třeba budete příjemně překvapeni…

Neláká vás například svíčková se sarančaty? Dejte si třeba žampionové kloboučky plněné bramborami a moučnými červy nebo cizrnovou musaku s řepou a cvrčky. 

V knize najdete odpovědi na otázky, proč jíme hmyz a také teorii o tom, jak pracuje lidské tělo.




Ukázka z knihy

Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Hmyz na talíři
Čeština

Hmyz na talíři

0.0 0
348 285
POSLEDNÍ KUSY
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!