Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

Na dobroty italské kuchyně vás zve Riccardo Lucque

archiv revue
Kdo to je Riccardo Lucque? Ital, který vaří jako pánbůh. Patří mezí špičku tuzemské gastronomie. Od minulého týdne je v knihkupectvích k dostání jeho kuchařská kniha Italská kuchyně s úžasnými recepty.
Kdo to je Riccardo Lucque? Ital, který vaří jako pánbůh. Patří mezí špičku tuzemské gastronomie. Od minulého týdne je v knihkupectvích k dostání jeho kuchařská kniha Italská kuchyně s úžasnými recepty. Stačí se podívat na vyfocené jídlo a už se vám začnou sbíhat sliny. Ke každému receptu patří jedna fotografie.

A jak se Riccardo naučil vařit? Díval se, jak vaří jeho maminka.
"V Itálii jsme zvyklí setkávat se všichni u jednoho velkého stolu. Otec vždy striktně dodržoval pravidlo, že dokud u stolu nebyli všichni, tak jsme nesměli začít jíst. Tradice stolování s rodinou byla tedy pro mě dosti zásadní. Mám dva bratry, a protože oba moji rodiče pracovali, já jsem byl ten, kdo se vždy staral o přípravu jídla pro ostatní. Můj zájem o kuchyni a vaření byl opravdu velký a již odmalička jsem se díval mamince pod ruce, jak vaří, prozradil o sobě mistr italské kuchyně.

Ukázka z knihy Italská kuchyně (Riccardo Lucque)

Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Italská kuchyně
Čeština

Italská kuchyně

5.0 1
245
Vyprodáno
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!