RSS
archiv revue
Jarní SLEVA na desítky příběhů
Dětské i young adult knihy, detektivky, thrillery, romány pro ženy i pro muže, zkrátka všehochuť – až do konce března koupíte vybrané knihy za AKČNÍ CENU.
DOčteNO - Skutečné zločiny na Ostravsku
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Markéta Bolfová: „Knížka pro děti musí lahodit nejen oku, ale i sluchu.“
V lednu 2022 vydala svou knižní prvotinu, letos jí vyšla druhá kniha pro děti. Kdo je Markéta Bolfová?
Knižní novinky – březen 2023
Těšili jste se na březen – měsíc čtenářů? My ano, a proto jsme pro vás připravili výběr novinek, které na vás čekají na e-shopu i na pultech kamenných knihkupectví.
Soutěž o romány od bestsellerové autorky Fiony Valpy
Na výherce čekají knihy spisovatelky, jež se nechává inspirovat příběhy silných žen žijících během 2. světové války. Také čerpá z lásky ke dvěma zemím – Francie, kde bydlela několik let, a Velké Británie.
Prémiový obsah
číst více
Workshop jarní tvoření 25.03.2023 v Ostravě
Srdečně vás zveme na kreativní workshop, kde společně vytvoříme jarní/velikonoční věnec z přírodních materiálu a osázíme si misku z živých květin.
100. výročí narození autorky a ilustrátorky Heleny Zmatlíkové
Letos si připomínáme 100 let od narození výjimečné autorky a ilustrátorky Heleny Zmatlíkové.
Michaela Klevisová: „Během psaní už přesně vím, jak to dopadne.“
Úspěšná spisovatelka a dvojnásobná držitelka ocenění za nejlepší detektivní knihu roku Michaela Klevisová přichází se svým v pořadí už osmým detektivním případem, u kterého se vám bude tajit dech. Letošní jarní očekávaná novinka nese název Vraní oko.
Tomasz Duszyński: „Psát retro je o mnoho těžší než psát kriminálku ze současnosti...“
Multižánrový spisovatel, novinář a scenárista počítačových her Tomasz Duszyński přichází s retro sérií Glatz, která nás jako stroj času zavede zpět do chmurných poválečných dob městečka v Dolním Slezsku. Krimi série, jejíž druhý díl Glatz: Země Pána Boha vychází v Nakladatelství Slovart, slibuje napětí až do poslední stránky…
Skutečný příběh nacistického spiknutí
Dáváte přednost literatuře faktu nebo byste si rádi přečetli napínavý thriller? Kniha Teheránská operace amerického autora a investigativního novináře Howarda Bluma spojuje obojí. Pravdivý špionážní příběh vás udrží v napětí až do samotného konce.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!