RSS
archiv revue
Recenze: Šepot včel
Mexická autorka Sofía Segovia nás ve svém srdcervoucím příběhu přenáší na počátek 20. století do dalekého exotického Mexika, kde žila bohatá rodina Moralezových. Obývali v městečku Linares statek s honosným sídlem La Amistad.
Zkuste to v novém roce zdravěji, přidáme vám knihu ZDARMA
Vyberte si některou ze 7 úžasných knih, které vás určitě budou bavit a motivovat. My vám jako bonus dáme další knihu zcela zdarma. Pojďme se společně dostat do formy a cítit se skvěle.
Recenze: Nikdo ti neuvěří
Osiřelá Dörte zdědila zámek, ale inflace ji připravila o veškeré úspory. Její sestřenice Ursel je dvanáctiletá dívka, která se proti své vůli zamotala do intrik, v nichž jde o život. Otčím ji zneužívá a ani jedna z dívek si nedovede představit, čeho všeho je schopný.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!