RSS
archiv revue
Nezůstávejte jen u představ. Staňte se hlavním hrdinou!
Prožíváte knihomolskou krizi? Váš vztah s knihou zevšedněl? Čtení v posteli už není tak zábavné jako před léty nebo dokonce při čtení usínáte? Nezoufejte, máme pro vás řešení!
Workshop adventní věnec 1. prosince 2023 v Ostravě
Srdečně vás zveme na kreativní workshop, kde společně vytvoříme stolní adventní věnec z přírodních materiálů. Workshop bude probíhat v pátek 1. prosince 2023 od 15:00 v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz v Ostravě.
Knižní novinky – listopad 2023
Venku přituhuje a nastává to krásné období, kdy se doma můžeme zachumlat pod deku a číst si. Vyberte si z listopadových knižních novinek nejen pro sebe, ale i pro své blízké, které chcete obdarovat knihou. Vánoce už klepou na dveře :-).
Soutěž o 3 výtisky knihy Náčelník
Vyhrajte knihu Náčelník, která je určena nejen skautům, trampům a tulákům s batohem na zádech, ale všem, kteří mají blízko k přírodě.
Prémiový obsah
číst více
Nejprodávanější knižní série Katji Brandisové Woodwalker bude zfilmovaná
V češtině vyšel již pátý díl velmi vydařené fantasy série pro mládež. V Německu už se podle ní připravuje film, který by měl do kin vstoupit v roce 2025. A než se fanoušci dočkají, mohou si zatím vychutnat všechny díly v knižní podobě. Knih této série se prodalo přes 20 tisíc a byly přeloženy do 20 jazyků.
Beseda: Václav Cílek – Věci, které září
Ve čtvrtek 26. října si přišel s hosty o své nové knize popovídat do ostravského Domu knihy Václav Cílek.
Roman Vaněk: „Sváteční je pro mne nejtěžší a nejsložitější kniha, ale zároveň jedna z nejlepších kuchařek, kterou jsme kdy vytvořili.“
S Romanem Vaňkem jsme si povídali o jeho nové kuchařce. Na závěr nám prozradil recept na VÁNOČNÍ NÁDIVKU.
Martina Eretová má odjakživa ráda pohádky a magično všeho druhu
Přestože začala psát knížky do šuplíku už ve čtyřech letech, Mýtoversum: Případ ambiciózního démona je její oficiální knižní debut.
Beseda: Kamila Hladká – Lidi od kolotoče
Ve čtvrtek 12. října se v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz v Ostravě konala beseda s literární dokumentaristkou, knižní editorkou a autorkou knih Kamilou Hladkou. Představila zde svou novinku Lidi od kolotoče.
Recenze: Až najdu klíč
Detektivka, která vás pohltí od první stránky a nepustí vás až do posledního slova. Nechte ji vstoupit i do vaší knihovničky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!