Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Recenze: Temná rána
Povídková kniha Temná rána českého autora Zbyňka Vičara je zcela jistě velmi originálním počinem, nejen svým námětem, ale i grafickým zpracováním. Každá povídka v sobě nese druh ponaučení v situacích, které mohou potkat i nás a některé se nám snad velkým obloukem vyhnou.
Soutěž o 2 výtisky knihy Píseň mrtvých
Zkuste své štěstí v soutěži o devátý díl série s komisařkou Katie Maguirovou.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Naše zakázané vášně
Nějakou dobu se zdálo, že originálním světům a prostředí v žánru young adult fantasy téměř odzvonilo. I když se autoři snažili vytvořit něco nového, co by čtenáře okouzlilo od prvních stran, vždy se ve výsledku jednalo o svět v něčem sice odlišný, ale v mnoha rysech velice podobný tomu, co už tady bylo dříve.
Dcera zimy – je věčný život dar nebo prokletí?
Fantasy, vycházející ze slovanské mytologie, se čte jedním dechem. Obě hlavní hrdinky se postarají o to, abyste se ani chvíli nenudili.
Tři thrillery, ze kterých vás bude mrazit i v parném létě
Milovníci napětí a napínavého vyšetřování si v těchto thrillerech přijdou na své. Mrkněte na naše tři tipy.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Grandhotel Schwarzenberg - Začátek nových časů
Grandhotel Schwarzenberg: začátek nových časů je závěrečným dílem třídílné rodinné ságy z počátku 20. století zaměřující se na zrod a vzestup Grandhotelu Schwarzenberg v Bad Reichenhall, v královském bavorském lázeňském městě usazeného v nádherném alpském prostředí.
Čaropisci – výpravná a skvěle napsaná urban fantasy
Víte, co je industrializovaná magie? Stačí do jakéhokoliv předmětu vyrýt patřičné symboly a pak si třeba kočár myslí, že je vznášedlo a létá. Zní to šíleně? Možná, ale příběh Čaropisců je prostě báječný.
Knižní novinky pro děti a mládež - srpen 2022
Pojďte se podívat, které knižní novinky pro děti a mládež přinesl na pulty knihkupectví měsíc srpen.
DOčteNO - Říše upíra
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!