RSS
archiv revue
Sleva 30 % na 12 deskovek od Pygmalina
Vybrali jsme pro vás dvanáctku peckovních deskových her od Pygmalina, na které máte slevu 30 % až do 30. 6. Je to perfektní DÁREK ZA VYSVĚDČENÍ. Kdo nakoupí, neprohloupí. Taková sleva se přece vyplatí!
Užijte si LÉTO V ČESKU S PŘÍBĚHY BEZ HRANIC
Vyberte si z nabídky nakladatelství Albatros knihy, které budete číst na dovolené. Až do 31. 7. koupíte vybrané tituly se slevou.
Knižní rádce na dovolenou
Léto, prázdniny, dovolená, volno... zní to skvěle, že? A protože dovolená bez knihy není žádná dovolená, je tu pro vás Knižní rádce na dovolenou.
Kontrastní leporela si vaše děti zamilují 🖤
Každý malý čtenář (smíme-li tak nazvat miminka) si bezpochyby oblíbí barevná leporela, se kterými se nejen zabaví, ale také naučí rozlišovat jednotlivé barvy. Nakladatelství BOOKMEDIA vydalo hned 4: MODRÁ, ŽLUTÁ, ZELENÁ a ČERVENÁ. Každé leporelko jen za 99 Kč!
DOčteNO - Volající
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Temné hodiny
Michael Connelly opět potvrzuje své výsadní postavení mezi současnými autory detektivního žánru!
Trojí rozhovor o CESTOVATELSKÝCH POHÁDKÁCH
O dětských knihách Cestovatelské pohádky a Nové cestovatelské pohádky jsme si povídali s jejími autory.
Příběhy z koncentračních táborů – chytnou vás za srdce kdykoliv a kdekoliv
O 2. světové válce se napsalo mnoho příběhů, které mají asi jedno společné. Nikdy se nesmí opakovat.
Soutěž o 3 výtisky knihy Peče celá země 2
Pojďte si zasoutěžit o druhou kuchařku, která vznikla na základě soutěže České televize. Peče celá země 2 čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Kniha jako dárek na Den otců
Nejen maminky a děti, ale také tatínkové slaví každý rok svůj svátek. Den otců slavíme třetí neděli v červnu, tento rok připadá na 19. 6.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!