Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Soutěž o 3 kusy rodinné hry Stolní hokej od Albi
Blíží se MS v hokeji a při této příležitosti jsme pro vás uspořádali soutěž o rodinnou hru Stolní hokej od Albi. Zkuste své štěstí, čekají na vás soutěžní otázky, které prověří, kolik toho o Mistrovství světa v ledním hokeji víte.
Žebříček TOP knih za duben 2022
Přehled nejprodávanějších knih za duben je tady a s ním i několik překvapení. Kdo nahlédne, ten si určitě vybere něco pro sebe, ale neschází ani několik osvědčených TOP knih z minulých měsíců. Na nic nečekejte a pojďte si to přečíst!
Strašení v Rookwardu – série o strašidelných domech pokračuje
Darcy Coates umí skvělé horory, a proto jsem se nemohla dočkat, až vyjde její další kniha. Tajemství, z kterého běhá mráz po zádech, to je to pravé pro každého čtenáře hororů…
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - za vším něco je
Série Krutý princ Holly Black nadchla tisíce čtenářů a tato kniha celou sérii vlastně uzavírá. Díky ní pochopíte, proč byl Cardan takový, jaký byl.
Poslední slib a tajemný medailón
Máte rádi romány, které se odehrávají ve dvou časových liniích? Pak je tahle kniha jasná volba!
Recenze: Rudý vlk
V den svých šestnáctých narozenin se Adéla dozvídá, že patří k rodu, který již po staletí brání vesničany před zkázou. Zároveň ale zjišťuje, že aby dostála svým povinnostem, musí se vzdát muže, kterého miluje, a s ním i budoucnosti všeho, v co dosud věřila. Adéla stojí před rozhodnutím, co všechno je ochotna obětovat, aby ochránila svou rodinu a sousedy.
DOčteNO - Až uvidíš moře
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Naučte se vykládat karty - je to snadné!
Umět jednoduchý výklad karet může pomoct s rozhodováním. Ale když už karty, tak v tom případě ty nejkrásnější - Karty bohyně Isis.
Beltain – tajemný keltský svátek
Prvomájové oslavy všichni známe, jenže všechny tradice z něčeho vycházejí a historie našich májových oslav sahá až k dávným Keltům.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!