Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Ztracený v pustině
Tři bratři. Jedna smrt a spousta otázek. Co pohledával jeden z nich na opuštěném místě, kde neměl šanci na přežití? Spáchal sebevraždu? Ale proč? On měl na rozdíl od bratrů všechno, co si mohl přát. Milující ženu, dvě rozkošné dcery a otcův ranč.
Recenze: Queenie
Jaké je to být černošskou holkou v Anglii, když se k tomu všemu ještě přidá ztráta dlouhodobého partnera, který vás jako jediný chápal, a ztráta práce, ve které jste si chtěla dokázat, že alespoň na něco máte a že dokážete prostřednictvím práce tak trochu změnit svět a lidské předsudky?
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2022
Které březnové novinky potěší dětské čtenáře a mládež?
Recenze: Životice - obraz (po)zapomenuté tragédie
Jak krásné je číst o kraji, ve kterém jste vyrůstali, ve kterém žijete a který milujete. Jak smutné je, když čtete o tragických událostech, kterými byl tento kraj v minulosti poznamenán. Čtete o místech, která důvěrně znáte, a nedokážete si představit, že místní lidé ještě v poměrně nedávné době čelili tak bolestnému osudu.
Recenze: Grandhotel Schwarzenberg - Návrat
Grandhotel Schwarzenberg: Návrat je druhým dílem třídílné rodinné ságy z počátku 20. století zaměřující se na zrod a vzestup Grandhotelu Schwarzenberg v Bad Reichenhall, v královském bavorském lázeňském městě usazeného v nádherném alpském prostředí.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - BŘEZEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Už jste četli Osobní receptář pro zdraví a pohodu Margit Slimákové?
Celé je to o tom, cítit se dobře. A protože všechno se vším souvisí, nejde jen začít zdravě jíst. Chce to mnohem osobnější přístup.
Recenze: Obhájce
Advokát Michael Haller je zvyklý na ledacos. V soudní síni strávil spoustu let a nyní se konečně naskytla šance obhajovat nevinného člověka. Postupem času ale zjišťuje, že pravda je jiná. Michael čelí intrikám a bojuje o vlastní život.
Světový den spánku je každoroční událost
Všichni spánek bereme jako každodenní záležitost a vůbec se nepozastavujeme nad tím, že spánek je pro náš život a zdraví nejdůležitější aktivitou dne. 21. března je mezinárodní den zdravého spánku, proto si k této události připomeneme pár základních pravidel, jak si zlepšit spánek.
Šifry, origami a pekelně napínavá zábava
Úniková kniha Papírový dům: Profesorův deník pobláznila fanoušky, stejně jako předtím akční krimiseriál Netflixu, jímž je inspirovaná. Jakmile se vám podaří úspěšně rozkódovat promyšlené indicie směřující k obrovskému jmění, můžete se těšit na pokračování, které už se připravuje.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!