RSS
archiv revue
Recenze: Únikové hry (O pašerácích a objevitelích, O králích a alchymistech)
Milujete únikovky na kartičkách? Nebo dokonce v reálu? Tento typ dobrodružství se přesouvá i do knižního světa a perfektní rodinná hra tak může být součástí pohodlného nedělního odpoledne v postýlkách.
Recenze: Upcyklace
Švadlenky (i začátečníci), nažhavte stroje, jehly, nitě a směle tvořte ze starého nové. V mnoha návodech se obejdete i bez stroje – například při vyrábění síťovky, látkové tašky či pytlíků na porcovaný čaj.
Žebříček TOP knih za měsíc leden
Pojďte se mrknout na to, které knihy se nejvíc prodávaly v lednu. Některé byste uhádli, ale jiné vás možná překvapí. Je tu první letošní Žebříček nejprodávanějších knih!
Soutěž o interaktivní mluvicí metr a samolepkovou knížku Strašidla od Albi
Balíček interaktivní mluvicí metr + samolepková knížka Strašidla ze série Kouzelné čtení čeká na 5 šťastných výherců.
Prémiový obsah
číst více
Série 365 dní s vámi pořádně zamává! 😊
Kdo nezná 365 dní? Asi všichni, protože koukají na Netflix. Jestli máte rádi eroťárny a zaujal vás film, co si takhle přečíst knihu, nebo ještě lépe, celou knižní sérii!
Recenze: Břemeno minulosti
Nakladatelství Slovart vydávající knihy Dominika Dána v českém překladu se poslední dobou činí a přináší jeho díla brzy po sobě. Českého vydání se tak dočkala už 32. kniha v pořadí s názvem Břemeno minulosti.
Hlasujte v letošní Ceně čtenářů a vyhrajte poukaz na knihy!
V rámci každoročního udílení cen ČESKÝ BESTSELLER dává KNIHCENTRUM.cz prostor také čtenářskému publiku, které hlasováním vybírá nejoblíbenější knihu ve speciální kategorii Cena čtenářů. I vy tak můžete podpořit knihy svého srdce. Výsledky hlasování se dozvíme 11. března na slavnostním vyhlášení v ostravském Trojhalí Karolina.
Čtěte dětem už od narození
Pojďte se s námi podívat na nová kontrastní leporela od nakladatelství Svojtka a také se dozvědět o tom, jak je výhodné dětem číst hned ze startu. A vězte, že nejde jen o čtení, jde o mnohem víc. 😊
Recenze: Kuchařka rodiny dona Corleona
Milovníky trilogie Kmotr a také italského a amerického jídla potěší vydání Kuchařky rodiny dona Corleona v nakladatelství Slovart.
TOP hračky 2021
Které hračky se v uplynulém roce těšily největší oblibě? Panenky, puzzle, ale také hračky, které byly v kurzu už před desítkami let a nyní se opět dostávají do popředí. Nechte se inspirovat při výběru pro vaše ratolesti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!