Povídání s dětmi bez trapných okamžiků. Sexuální výchova zábavně a citlivě – DNES SLEVA 40 %

RSS
archiv revue
Recenze: Svět podle Agnes
Agnes Pechová po třech letech od vydání Svět podle Agnes vlastním nákladem přišla s pokračováním. Svět podle Agnes s podtitulem Život s mnichem tentokrát vydala v nakladatelství Rosier.
DÁREK pro všechny knihomoly od kosmetické značky Yves Rocher
Knihomolové, knihomolky a knihomolčata, připravili jsme si pro vás bezva překvapení! Kupte jakýkoliv knihomolský předmět a ZDARMA k němu získáte DÁREK od prestižní značky Yves Rocher. Akce platí do 31. 10. 2022 nebo do vyprodání zásob ve všech kamenných prodejnách a na e-shopu KNIHCENTRUM.cz.
Recenze: Jak prodávat z očí do očí
Kniha Jak prodávat z očí do očí je vlastně jednoduchý a srozumitelný návod, jak se zlepšit nejen v prodeji, ale také v komunikaci a v porozumění lidské psychologie obecně.
Nejvyšší čas pořídit si adventní kalendář
Je sice teprve říjen a advent nám začíná v listopadu. To ale neznamená, že je ještě dost času k pořízení knižního adventního kalendáře. Některé jsou v omezeném množství skladem, a tak platí: kdo dřív nakoupí, ten neprohloupí.
Užijte si české pohádky 1 + 1 zdarma
Koncem října míří do kin nová pohádka Princ Mamánek, jejímž autorem je Jan Budař. Seznamte se s prostopášným budoucím panovníkem dříve, než se dostane na plátna kin.
Recenze: Vidořád
Úspěšné pokračování Kostičasu!
DOčteNO- Motýlek
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Slunce ve stínu – město snů znovu otevírá bránu
Druhý díl série Snová krev navazuje na román Smrtící luna, ale hned od počátku je vidět, že město snů už zdaleka není jako dřív.
Recenze: Kouzlo domácí pekárny
Tuto recenzi začnu takříkajíc „od Adama“, přesněji řečeno vzpomínkou na svou základní vojenskou službu, jejíž polovinu jsem prožil na poddůstojnické škole v jihočeských Libějovicích. Je to už několik desetiletí, ale dodnes si pamatuji, že jednou týdně jsme mívali ke snídaní rohlíky.
Recenze: Tajemství na kůži
Píše se rok 1955. Jsme právě v Indii, zemi, která je rozdělená na kasty. Třináctileté dívky se vdávají, aby manželům rodily děti, a očekává se od nich bezbřehá poslušnost. Lakšmí je ale jiná. Coby tatérka henou pronikla do nejvyšších kruhů a užívá si svobodu. Jenomže minulosti neutečeš.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

POZOR, nenechte si ujít bestsellery lékařky Jany Martincové s touto výjimečnou slevou.
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více