RSS
archiv revue
Recenze: Směle do školy
Která škola je ta nejlepší na světě? Pojďte se podívat spolu s námi, jak to chodí ve škole u zvířat. Nuda tady rozhodně nehrozí.
Rozhovor s Vlastimilem Helou, autorem knihy Návrat žítkovských bohyní
S jeho články o tajemstvích lidské duše se můžete pravidelně setkávat v měsíčníku Regenerace. Kniha Návrat žítkovských bohyní se stala událostí letošního roku. Její autor vypráví o tom, jak vznikala
Zábavné učení pro děti – sleva až 40 %
Vybavte předškoláky a malé školáky sešity plnými aktivit a obeznamte je s jednoduchými počty.
Jak hubnu s Břicháčem – 4. týden
Paní Anna už pár týdnů vaří podle Břicháče Toma. Jejím cílem je shodit přebytečná kila. Z předešlých článků už víme, že se jí to daří. Máte podobný problém nebo jen chcete vědět, zda Břicháčova metoda funguje? Nenechte si ujít tuto rubriku.
Neobyčejné sešity plné aktivit a pozorování
Tyto pracovní sešity jsou jiné než ostatní. Rozhodně vás nenechají chladnými. Budete mít s dětmi chuť pozorovat, tvořit, chránit. A to naprosto přirozeně.
Soutěž o 3 výtisky knihy Záhady na dosah ruky
Vyhrajte knihu, která přináší spoustu fascinujících záhad a odhalí vám tajemství české historie. Knihu Záhady na dosah ruky získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Pohádkové čtení + 100 KNIHCENTŮ navíc
Zábavné učení pro děti předškolního věku s interaktivní mluvící knihou.
Recenze: Poslední věta
Přijde, aniž byste ji pozvali. Je jako hurikán a dlouhodobě se s ní nedá žít. Řeč je o ALS, na níž neexistuje lék. Do života se vetřela i hlavnímu hrdinovi románu Lisy Genovy.
Recenze: Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Román Patrika Hartla se po několika letech dočkal filmového zpracování. Patřím k těm, kdo raději sáhnou po knize, a tak jsem si s Hartlem „odbyla“ premiéru.
Léto v Česku s příběhy bez hranic – prázdninové čtení od 119 Kč!
Letní dny se pomalými kroky blíží ke konci. Do konce srpna máte čas ulovit si knižní kousky za perfektní ceny! 😊
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!