RSS
archiv revue
Wim Hof – „chlad je nemilosrdný, ale spravedlivý“
Chlad, dýchání a kontrola mysli. Všechno je možné a jediné, co člověka omezuje, je on sám. Přečtěte si tuto knihu a zkuste to jinak. Jde to a funguje to.
Recenze: Dračí krev
Hned několik závažných zločinů přivede do Prahy několik různých lidí. Jsou mezi nimi vědci, tajní agenti i zločinci. Jak se zdá, klíčem ke všem zločinům a záhadám je tajemná substance Dračí krev. Jaké jsou její účinky a proč se ji všichni snaží získat?
Recenze: Hodná a zlobivá holka
Evie Cormacová byla před šesti lety nalezena v bedně poblíž umučeného muže. Vyrůstá v ústavní péči a touží se začlenit do normálního života. Jenomže minulost má temné stíny. Dokáže jí pomoci psycholog Cyrus Haven? Anebo se oba řítí do záhuby?
Horolezec Marek Novotný sepsal své zážitky z hor do knihy
Patří k předním českým horolezcům a jeho odvaha a skromnost ho provázejí až na nejvyšší hory světa. Horolezec Marek Novotný patří ke světové špičce. Dobrodružství, která sepsal do knihy Trůny bohů, líčí s naprostým respektem ke světovým velehorám, jež ho nepřestávají udivovat svou velkolepostí a nádherou.
Recenze: Dlouhá trať
Viktorie Hanišová, současná česká spisovatelka, svou románovou tvorbou zaujala řadu čtenářů. Nyní si vyzkoušela jiný literární žánr – povídky. Jaký je výsledek?
Recenze: Poznáte ptáky našich zahrad?
Půvabná a poučná kniha, plná nádherných fotografií!
Recenze: Klubko zmijí
Geniální, a tak trochu svérázný, vyšetřovatel z oddělení vražd Richard Krauz má před sebou nelehký úkol. Musí vyšetřit dvě brutální vraždy významných osobností a také musí zjistit, kdo z jeho spolupracovníků a přátel je ve skutečnosti nepřítel. Nepřítel, který se neštítí vůbec ničeho.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme v lednu těšit?
Už jste objevili KNIHY ZA BABKU?
Také někdy máte velké oči a chcete nakoupit spoustu krásných knih, ale brzdí vás cena? Vyberte si knihy z oblíbené kategorie Knihy za babku, máme pro vás pár tipů.
Rytíři z Heliopole – zakousněte se do hodně dobrého komiksu!
Když je autorem příběhu Alejandro Jodorowsky, už to je samo o sobě zárukou dobrého čtení. Ale když víte, že je tento komiks napsán na motivy jedné z největších francouzských legend, nemůžete odolat a nepustit se do něj.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.