RSS
archiv revue
5 věcí, které úspěšné ženy dělají po práci
Tajemství úspěchu je v nalezení rovnováhy. Stejně tak důležité, jako dobře dělat svou práci, je soustředit se i na soukromý život. Musíte si odpočinout, osvěžit se, přijít na jiné myšlenky a nabrat sílu na další den.
Hrad hraběte Draculy – sídlo z hororů a legend
Temné místo v Karpatech, vytí vlků, těsné soutěsky, kde stěží projede kočár tažený koňmi a hrad, který ční vysoko k nebi. Sídlo Draculy, knížete z rodu Draka.
Pohřbení – vrah ví, že mu je na stopě
V srpnu vyjde thriller Pohřbení, který navazuje na knihu V kleci Ellison Cooper. Co od něj můžeme čekat? Fascinující vyšetřování, jeskyni plnou lidských kostí a brutálního vraha na útěku. Ve zkratce je to kniha, od které se nebudete moct odtrhnout.
Tematická kuchařka k objednávce zdarma
Mějte v košíku objednávku nad 300 Kč a alespoň jeden titul od Nakladatelství Synergie.
Poustevník – mimořádný příběh muže, který žil 27 let v lesích
Tisíce lidi sní o útěku pryč z moderního života, ale většina z nich se nikdy nerozhoupá k tomu, aby něco udělali. Toto je příběh muže, který tento krok udělal a odešel žít do hlubokých lesů kolem amerického státu Maine. A zůstal tam 27 let.
Knižní novinky pro děti a mládež - srpen 2020
Druhý prázdninový měsíc vychází také spousta knižních novinek pro děti a mládež, takže se pusťte do srpnového výběru.
Recenze: Konečná stanice Osvětim
Ke každému svědectví o Osvětimi bychom měli přistupovat s úctou a pokorou...
NDM odstartuje sezónu jedinečným představením
Získejte lístky za zvýhodněnou cenu!
Recenze: Skleněný oceán
Když jsem knihu Skleněný oceán držela poprvé v rukou, myslela jsem na kdysi ten proslulý film mého mládí – Titanic s Leem a Kate. Samozřejmě, že i v tomto románu jde o lásku, ale veškeré „slaďárny“ se konají na pozadí obrovské tragédie. Knihu autorky věnovaly obětem a přeživším poslední plavby lodi Lusitania. Jednotlivé kapitoly jsou vyprávěny třemi hlavními ženskými hrdinkami a navzájem se prolínají tak, až se jejich osudy výrazně protnou.
3 nejnovější romanťárny, které musíte mít
Všechny tři máme v předprodeji a vypadají naprosto úžasně. Tyhle tři romanťárny se hodí k létu, dovolené a hlavně, jsou úplně nové a určitě jste je ještě nečetli. Pojďte se na ně podívat!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.