RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Nový začátek
Jakoby autorka Nora Roberts měla křišťálovou kouli. Právě v březnu, kdy se vyhlásil nouzový stav kvůli koronaviru, vyšla v českém překladu její kniha Nový začátek. Při čtení anotace běhá mráz po zádech. Vyhrajte knihu v naší soutěži, čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Sběratel ztracených věcí - jak pochopit vlastní pocity
Kouzelný román, v němž se proplétají několik osudů a životů v současnosti i minulosti, aby se v závěru všechno spojilo v jeden celek. Vše má nečekané následky a to vede k nesmírně zajímavému ději i závěru, Nic se neděje jen tak náhodou.
Recenze: Touhy a úděl
Pocházely z různých zemí i z různých společenských tříd. Některé se dobrovolně vzdaly rodiny, jiné byly maminkami malých dětí. Něco ale měly společné. Touhu pokořit nejvyšší hory světa, a tak se zapsat do historie.
Thomas Thiemeyer: „Od prvního nápadu až po vydání knihy může uplynout i mnoho let.“
Kdo přečetl první díl, bude nedočkavě vyhlížet druhý. Kdo dočte druhý, nebude se moct dočkat třetího a zároveň posledního dílu fantasy série Evoluce, jejímž autorem je německý spisovatel Thomas Thiemeyer. Město přeživších, Věž zajatců a nakonec Pramen života - všechny tyto díly slupnete jako malinu a na závěr vám bude líto, že jste dočetli ten poslední a musíte se s hlavními hrdiny a jejich příběhem rozloučit.
I am, I am, I am – jdeme na schůzku se smrtí
„I knew, in that moment, and perhaps for the first time, that I would one day die, that some point there would be nothing left on me, my mittens, my breathing, my curls, my hat. I felt that conviction for the first time. My death felt like a person standing there next to me.“
Knihy za babku pro vaše děti
Knihy za babku jsou úžasné, nakoupíte jich spoustu a v peněženku vám to určitě neprovětrá. Vybrali jsme knihy pro děti a víme, že až si je prohlédnete, nekoupíte jen jednu. Ceny jsou opravdu lákavé...
Nejšťastnější dívka na světě – ďábelsky temný a rafinovaný román
Je jedno „ANO“, které se chystáš vyslovit dost silné, aby přehlušilo všechno to ponížení způsobené jedním „NE“, které jsi nestihla včas říct?
Recenze: Tradinář
Máte zmatek v českých svátcích a významných dnech? Rádi byste ochutnali dobroty, které připravovaly naše prababičky? Toužíte si vyrobit prima dekorace nebo vám docházejí nápady, jak zabavit celou rodinu?
Skvělé dobrodružství dětské knihy se slevou 30 %.
Blíží se nám svátek Den dětí a my jsme si připravili s nakladatelstvím BB ART slevu 30 % na vybrané dětské knížky.
Recenze: Odstíny zločinu
Tihle poldové nejsou žádní supermani. Nemají k dispozici moderní laboratoře ani netráví hodiny v posilovně. Jsou cyničtí, spoléhají se na zdravý selský rozum a místní galerku znají jako své boty. Ladislav Beran se s vámi coby bývalý kriminalista rád podělí o nejzajímavější případy svých knižních vyšetřovatelů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!