RSS
archiv revue
Katja Brandisová: Do zvířat se dokážu vcítit
Woodwalkeři jsou bytosti, které umí žít ve dvou podobách – v lidské i zvířecí. Carag je jedním z nich. Narodil se jako puma, ale rozhodl se žít v lidském světě. Dokud ale nenarazí na střední školu Lízy Clearwaterové pro speciální děti, netuší, jak velké dobrodružství na něj ještě čeká.
Beseda: Klára Mandausová - Holky s voctem
Začátkem února byla hostem Domu knihy novinářka a spisovatelka Klára Mandausová. Na besedě představila svou novou knihu Holky s voctem, která je o tom, že nám život občas přehodí směrovku. Místo zářivé žluté jdeme chvíli po temně modré nebo rychlé zelené, abychom pokračovali po vášnivé červené. A pak zjistili, že jsou značky v nedohlednu a v ruce držíme štětec.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Freddie Mercury
Kupte si rozsáhlou biografii o zesnulém zpěvákovi kapely Queen a získáte navíc 100 KNIHCENTŮ. Platí pro všechny členy věrnostního programu.
UKONČENO - K nákupu knih nad 300 Kč hydratační balzám zdarma
Kupte si pár knižních hitů, uplatněte slevový kód a získejte hydratační balzám na rty 3 v 1 zdarma. Pozor, máme omezené množství.
Recenze: Proti proudu řeky
Zima v roce 1369 byla příšerná i bez toho, že v okolí Karlova hrádku došlo k několika nevysvětlitelným úmrtím. Něco vypadalo jako nešťastné nehody a oběťmi byli muži i ženy. Místní cítí, že kolem obchází zlo, a všichni se ptají, nakolik záhadná úmrtí souvisí s tajemným mužem v černém.
Recenze: Přichází čas pomsty
Na podzim minulého roku vyšel nový detektivní román Veroniky Černucké s názvem Přichází čas pomsty. Hlavní hrdinkou je opět vyšetřovatelka Tara, která je pěkná, vtipná, extrémně inteligentní a nechutné bohatá. A také je vnučkou mafiána.
Soutěž o knihy pro prarodiče
Milé babičky a dědečkové, chcete svým dětem a vnoučatům vyprávět svůj životní příběh, jaké to "tenkrát" bylo? Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte krásnou knihu, do které to budete moct vše napsat...
Českému Bestselleru vládnou životní příběhy
Osudy talentovaných osobností jsou v knižní podobě zárukou velké čtenářské oblíbenosti. Určitě s námi ale budete souhlasit, že stojí za to sepsat i každodenní humorné zážitky, které dokážou jako oddechové čtení zvednout náladu. V nominaci Českého Bestselleru najdete napříč kategoriemi obě varianty. Mrkněte na ně.
Recenze: Koncert bez básníka
České vydání románu u nás málo přeloženého německého spisovatele Klause Modicka z roku 2016 láká čtenáře na knižních deskách vysázeným podtitulem „Román o tom, jak básník Rilke zmizel z nejslavnějšího obrazu německé secese.“
Recenze: Manželka
Na první pohled dokonalé manželství. Krásný dům, poslední model komfortního automobilu, dospívající syn, spokojená manželka, úspěšný manžel. Na pohled druhý ale manželství plné lží, tajemství a nepředvídatelných rozhodnutí…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!