RSS
archiv revue
Šťastní lidé čtou a pijou kávu
Tato kniha je jako stvořená pro romantiky, a to znamená – připravte si papírové kapesníky a samozřejmě i tu kávu, nejlépe ledovou, vzhledem k tomu, jak je venku…
Eleanor se má vážně skvěle!
Vypadá to, že aspoň chce, aby si to o ní všichni mysleli. Jenže to zní falešně, skoro jako lež. Kdo je vlastně ta Eleanor?
UKONČENO - Margina kniha k nákupu zdarma
Zábavné prázdniny s nakladatelstvím JOTA pokračují. Vyberte si z jejich úžasně čtivých knih a my vám k nákupu dáme knihu zdarma. Marginu knihu.
Čtenářka - zajímavý příběh protknutý magií
Svět, ve kterém je čtení výsadou pro nejmocnější. Knihy jsou neznámými předměty, jež vzbuzují strach a patří pouze do rukou povolaných. Až na jednu, která se zatoulá k mladé čtenářce a ta začne pomalu objevovat její kouzlo…
Soutěž o 10 výtisků knihy Předškolákovy týdeníčky pro chytré hlavičky
Blíží se září, spousta dětí nastoupí do první třídy, některé čeká poslední předškolní rok a určitě se jim bude hodit publikace, o kterou vyhlašujeme soutěž. Tentokrát máte velkou šanci, výherců bude 10. Máte-li tedy doma předškoláka, neváhejte a zapojte se do soutěže.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.