RSS
archiv revue
UKONČENO - NOČNÍ NAKUPOVÁNÍ JIŽ TUTO NEDĚLI 22. 4. 2018 – SLEVA 10 % NA VŠE
Navštivte náš e-shop www.knihcentrum.cz tuto neděli 22. 4. 2018 od 20:00 do 22:00 a využijte mimořádnou příležitost nakoupit vše se slevou 10 %.
Divné počasí pro příznivce hororu i detektivky
Joe Hill sice prozatím nedosáhl slávy svého otce, ale kvalitativně se mu rozhodně přiblížil. Dokazuje to i v povídkové knize Divné počasí, kterou vydalo nakladatelství Beta.
Novinky knižní rodinky - 1. díl
Ti z vás, kteří navštěvují náš e-shop pravidelně, určitě vědí, že máme v logu KNIHCENTRUM.cz rodinu. A protože jsme pro vás začali natáčet videa s tipy na knižní novinky, které přistály na pultech knihkupectví, nazvali jsme je Novinky knižní rodinky. Vítejte u prvního dílu.
Papež a Mussolini - tajemství papeže Pia XI. a vzestup fašismu v Evropě
Kniha Papež a Mussolini byla sepsána pár let poté, co byly badatelům zpřístupněny vatikánské archívy, které odkryly dosud nezveřejněné informace o stycích Vatikánu s Německem budované od počátků 30. let až do konce druhé světové války.
Kniha Lykke vás vezme na výlet, na honbu za pokladem
Vydejte se s knihou Lykke hledat štěstí a naučte se nacházet dobro, které v našem světě je. Tato kniha vám jej pomůže vynést na světlo.
Kavárna malých zázraků vás zavede do Benátek
Nelly Delacourtová je nešťastně zamilovaná, bojí se létat a miluje své pomalé životní tempo. Po jednom osudovém objevu, kdy najde v krabici starých knih zapomenuté věnování, se rozhodne vše zahodit a žít trochu spontánně.
Eva Tvrdá: Chtěla jsem každé město pojmout tak, aby z něj byla cítit jeho atmosféra
Ve čtvrtek 5. dubna byla hostem v ostravském Domě knihy Eva Tvrdá. Je to rodačka z Opavy a vystudovala Pedagogickou fakultu v Ostravě. Vyučovala na Základní škole v Dolním Benešově. Žije a tvoří na Hlučínsku, které je součástí opavského Slezska. Její tvorba je proto silně spjata s moravskoslezským prostředím. Autorka v loňském roce navštívila města Českého Slezska, bylo jich celkem 34, mobilem si je vyfotila a o každém z nich napsala krátké pojednání. Nyní čtenářům předkládá aktuální svědectví o stavu Českého Slezska po sto letech jeho existence.
Kniha Jiná Gabriela Koukalová se vyhoupla mezi nejprodávanější tituly
V nejednom knihkupectví se kniha Jiná Gabriela Koukalová dostala do žebříčku hned po svém vydání. Součástí této publikace jsou také dosud nezveřejněné fotografie.
KNIHCENTRUM.CZ bude partnerem Garden Food Festivalu v Ostravě
Úspěšný gastronomický festival se v letošním roce uskuteční nejen v Olomouci, Zlíně a Ostravě, nově zamíří také na Valašsko. Přehlídka dobrého jídla a pití pod širým nebem se tak poprvé představí v Rožnově pod Radhoštěm. Tváří festivalu bude opět známý televizní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Vstupenky na jednotlivé akce jsou v předprodeji od 15. ledna.
Soutěž o 4 výtisky knihy Vitka
Soutěžíme o knihu Vitka Kateřiny Tučkové, kterou vydalo nakladatelství HOST. Zajímá-li vás příběh ženy, která byla mimořádně nadaná a bohužel zemřela velmi mladá, pak poďte zkusit štěstí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!