Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Spřízněné duše aneb Jak daleko byste byli ochotni zajít, abyste našli toho pravého?
V listopadu loňského roku vyšel v nakladatelství XYZ thriller Spřízněné duše od britského spisovatele Johna Marrse. Bude souznit i s tou vaší?
Nezavírej oči se dá číst jako detektivka nebo jako román pro ženy
Máte rádi nefalšované detektivní hádanky? Baví vás hrát si na soukromého detektiva a pomocí šedých buněk mozkových dedukovat, kdo a proč spáchal zločin? V tom případě jste na správné adrese. Thriller Nezavírej oči je jako z pera Agathy Christie, okořeněný špetkou romantiky a velkou dávkou napětí.
Soutěž o 3 knihy z nakladatelství JOTA
Tento týden můžete zkusit své štěstí v soutěži o 3 knihy z nakladatelství JOTA: Moje cesta, Dívka s tetováním na zádech a Nezastavitelná.
UKONČENO - Vyberte si knihu Zhubněte jednou provždy 1. nebo 2. nebo 3. díl a získejte kalendář zdarma
Využijte této akce a kupte si jednu z uvedených knih od autorky bestsellerů Zhubněte jednou provždy Antónie Mačingové. Dostanete stolní kalendář Rok přeměny s Antónií 2018 ZDARMA s 53 recepty, které vás budou doprovázet při změně životního stylu.
UKONČENO - Darujte svým dětem knihy
V rámci Mezinárodního dne darování knihy darujte svým dětem Lenčiny katastrofy 1. díl a Lenčiny katastrofy 2. díl a získáte omalovánky Známé tváře v hodnotě 199 Kč ZDARMA.
C. D. Payne vás v knize Z hovna bič pobaví stejně jako v těch předchozích
Autor dnes už kultovní série Mládí v hajzlu C. D. Payne přichází s dalším humorným románem. Dostal trochu vulgární název Z hovna bič, ale co byste od tohoto spisovatele čekali jiného.
Když vrah komunikuje s vyšetřovateli prostřednictvím domina
Necelý rok po prvním dílu přineslo nakladatelství XYZ pokračování švédské detektivní série s psychiatričkou Nathalií Svenssonovou od Jonase Monstöma – po Fontáně přichází na řadu Domino.
Marianne - životní láska Leonarda Cohena
Poznejte ženu, která se stala múzou jednoho neobyčejného muže a i díky němu našla svůj vlastní svět. Prožijte příběh ženy, která se snažila najít sama sebe a tím, že jen byla, dala lásku i světu kolem sebe.
Vitka - fascinující příběh mladé ženy v podání spisovatelky Kateřiny Tučkové
Vitka je divadelní hra na motivy životního příběhu brněnské hudební skladatelky a dirigentky Vítězslavy Kaprálové.
Kniha Hledám tě vás přesvědčí o tom, že každý může najít svůj ideální protějšek
Římská otrokyně, znásilněná dívka ze Skotské Vysočiny, česká aristokratka či vesnická hospodyně. Tím vším byla stařičká Marie, která nyní bilancuje a vypráví o svých předchozích životech. Ve všech se snažila najít svou pravou lásku, ale ne vždy jí bylo přáno.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!