RSS
archiv revue
Vánoční pohádky pro sváteční náladu
Třetí adventní neděle klepe na dveře, přípravy vrcholí, ale přesto možná najdete i chvilku na vánoční pohádku nebo i vánoční příběh pro dospělé. Jaké nejhezčí vánoční knihy si u nás můžete objednat?
Roman Vaněk: Nedělám věci, které mě nebaví
V pondělí 4. prosince se v ostravském Domě knihy konala beseda a autogramiáda autora kuchařských bestsellerů, zakladatele Pražského kulinářského institutu a oblíbeného popularizátora gastronomie. Tentokrát představil svou novou knižní edici Jednoduše & dokonale, přičemž první kuchařka v pořadí je zaměřena na přípravu kuřete.
Lada Nosková: Od výživového poradce můžete čekat laické rady, nutriční terapeut je schopen poradit i pomoci
Ve čtvrtek 30. listopadu byla hostem Domu knihy Lada Nosková. Představila na besedě svou knihu Štěstí na talíři.
Psychologický thriller Dítě Fiony Barton vypráví o následcích dlouholetého zneužívání
Znásilnění, nechtěné těhotenství, drogová závislost, potrat, nevěra. To všechno jsou velká a hrozná tajemství, která lidé dlouhá léta tají před svým okolím, a nakonec i sami před sebou.
Dárkové poukazy nejen na knihy = sázka na jistotu
Opakujete si každý rok: Zase musím vymyslet, co koupím všem blízkým a známým na Vánoce? S námi nemusíte nad ničím dumat a přemýšlet!
Purpurové doteky jsou nervy drásajícím thrillerem ve stylu J. Pattersona či J. Deavera
Atraktivní Karin je nadějná malířka se slibnou budoucností. Její kariéra je skvostná, ale v soukromí to drhne. Mladá žena se rozešla s nenapravitelným gamblerem Hynkem a po jedné z hádek prchá do lesa. Tam se shodou okolností stává svědkem vraždy a v tu chvíli začíná bojovat o holý život.
Soutěž o 3 výtisky knihy Slyšíš, jak mluví stromy?
Co všechno můžeme objevit v lese, to vám prozradí kniha Slyšíš, jak mluví stromy? Je to první kniha Petera Wohllebena pro děti. Pojďte si o ni zasoutěžit.
Daniela Fischerová: Píšu asi 40 nebo 50 let a nikdy jsem nepřišla na to, jak vydobýt nápad
V pondělí 27. listopadu se konala v Domě knihy beseda se spisovatelkou a dramatičkou Danielou Fischerovou. Představila zde svou knihu Želvou proti zdi.
Román Takhle se zabíjí je spojením thrilleru amerického typu s uměleckou prózou
Komisař Enrico Mancini je hvězdou italské policie. Vystudoval několik oborů, prošel výcvikem u FBI a v Římě působí jako expert na sériové vrahy. Nyní má pátrat po jednom obzvláště sadistickém, ale copak to jde, když ho pronásledují démoni z minulosti?
Karel Hvížďala: Veřejnoprávní média jsou pod obrovským tlakem
Ve středu 22. listopadu byl hostem v Domě knihy novinář, dramatik a spisovatel Karel Hvížďala. Na besedě představil svou novou knihu Vlčice, v níž se rozhodl vyobrazit portrét dvou silných žen. Magdy Vašáryové, která kandidovala také na prezidentku Slovenska, a Ivy Brožové, bývalé soudkyně a předsedkyně Nejvyššího soudu, jež vyhrála spor i s českým prezidentem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!