Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Žena v okně vás zavalí emocemi a hrůza se bude pravidelně střídat se sentimentem
Devětatřicetiletá psycholožka Anna se už téměř rok bojí vyjít ze svého domu. A tak tráví čas šmírováním svých bližních a popíjením červeného vína.
Soutěž o zájezd pro 2 osoby - Adventní Vídeň
Nakupte a vyhrajte adventní zájezd s průvodcem pro dvě osoby do Vídně. Objevte Státní Operu, Albertinu, hotel Sacher, Augustiánský kostel, Císařskou hrobku, dóm sv. Štěpána, Korutanskou třídu… a slavné adventní trhy před budovou radnice.
Vlastimil Vondruška: Navzdory všem strastem je život krásný a stojí za to ho žít
25. září zavítal do ostravského Domu knihy Vlastimil Vondruška. Hostům besedy představil své epopeje a prozradil, že se dlouhá léta věnoval horolezectví.
Miroslav Singer: Moje kniha je srozumitelná a dá něco i lidem, kteří ekonomice nerozumí
Poslední zářijový týden byl jedním z hostů Domu knihy přední český ekonom a bývalý guvernér České národní banky Miroslav Singer. Přijel představit svou knihu Jak shodit kila a oslabit korunu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!